Tri godine vodim ljubav s najboljim prijateljem mog SINA, uvek doživim vrhunac, ali me jedna stvar BRINE

Nije spremna da zbog veze s njim izgubi svog sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna Britanka se našla u nezavidnoj situaciji jer se već nekoliko godina zaredom viđa sa najboljim drugom svog sina.

– Moj ljubavnik ima 24 godine, a ja 52. Upoznali smo se kada smo ga zaposlili u našem porodičnom restoranu – započela je svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On i moj sin su se upoznali na univerzitetu i obojica su želeli da zarade nešto dok su bili tokom leta kod kuće. Od početka je flertovao sa mnom, uvek mi je davao komplimente i namigivao preko šanka.

– Jedne noći sam se ponudila da ga odvezem do kuće jer mi se nije svidelo da ide sam po mraku. Dok sam ga vozila, ispitivao me je o mom braku. Moj muž je otišao iz naše kuće pre šest meseci i ostavio me zbog mlađe žene.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Pitao me je da li sam spremna da ponovo izlazim sa muškarcima i kad sam rekla da jesam, pozvao me je na dejt. Prvo sam se nasmejala, a kad smo se zaustavili ispred njegove kuće, ponovo me je pitao. Dok sam se mučila da mu odgovorim, iznenada me je poljubio. Nisam ga odgurnula.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Pristala sam na sastanak i on je došao na večeru sledeće noći kad je moj sin ostao do kasno zbog posla u restoranu. Iznenadila sam se kako je tekao razgovor između nas dvoje i koliko smo privlačni jedno drugom. Tri boce vina kasnije, vodili smo ljubav. Bilo je fantastično, od tad skoro uvek doživim vrhunac s njim. Godine su prolazile i često mi je govorio da me voli i mislim da i ja to osećam prema njemu, ali se ne usuđujem da mu to kažem.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Osećam se tako sebično. Verovatno će on želeti brak i decu, a mene ni jedno ni drugo ne zanimaju. I koliko god ova veza bila dobra, nisam spremna da izgubim svog sina – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar