U dom Slobode i Vojina stiglo POJAČANJE! Oglasila se i Dragana Mićalović: “Srećno nam bilo” (FOTO)

Osmeh na licu Vojina Ćetkovića govori da je glumac ostvario svoj veliki san

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Oako se glumački glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković trude da privatan život sakrije od radoznalih pogleda javnosti, poneke trenutke uživanja u iz vikenda u Čortamovcima, rado podele sa obožavateljima.

Naime, dom glumačkog para, okružen beogradskom vrevom, preko leta često ostaje napušten, a porodica Ćetković svoje “parče mira” pronalazi daleko od grada, u prirodi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, porodična vikendica u Čortanovcima, u kojoj u prirodi neizmerno uživaju Sloboda i Vojin sa ćerkicama Milom i Verom, izlazi na Dunav i okružena je prelepom prirodom.

Baš u taj porodični raj, stiglo je “pojačanje” u vidu glisera, koji će ovog leta porodici predstavljati najveću zabavu. Izuzetnu sreću zbog toga je iskazao Vojin, koji je sebe nagradio, nakon uspešno završene radne sezone. Osmeh na njegovom licu govori da je glumac ostvario svoj veliki san, a koliko je srećna što će tokom leta imati zanimaciju, podelio je i sa svojim pratiocima na “Instagramu”.

Dragana Mićalović odmah se oglasila uz komentar “Srećno nam bilo”, što znači da će cela porodica ovog leta dane provesti na Dunavu u zabavi i odmoru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar