Tragična sudbina OMILJENE princeze: Ovako je izgledao život Lejdi Di iza ZATVORENIH vrata palate

Iako je od njene tragične smrti prošlo više od dve decenije, život jedne od omiljenih princeza svih vremena ne prestaje da intrigira javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: John Stillwell / PA Images / Profimedia

Mediji su pratili svaki njen korak, a svako njeno pojavljivanje u javnosti izazivalo je veliku pažnju. Čuvena Lejdi Di živela je pod budnim okom javnosti, a malo ko zna kako je njen život zaista izgledao iza zatvorenih vrata kraljevske palate.

Priča sedamdesetdvogodišnje Edit Kon, bivše radnice Crvenog krsta u Velikoj Britaniji, koja je Dajanu upoznala na jednom humanitarnom događaju davne 1991. godine, otkriva detalje o njenoj privatnosti i vremenu koje je provodila u palati, daleko od očiju javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kon se prisetila razgovora sa Dajanom koja joj je te večeri otkrila detalje iz svakodnevnog života, priznavši da kada se kamere ugase živi veoma skromnim životom. Kako joj je otkrila tom prilikom, slobodno vreme najradije je provodila uz televiziju, gledajući omiljene serije. Edit je istakla da je princeza tokom razgovora bila izuzetno ljubazna i pristupačna.

– Bila je jako opuštena i bilo je predivno pričati sa njom upravo zato. Bila je veoma pristupačna i ispričala mi je koliko ceni rad Crvenog krsta – rekla je za Etič Kon.

Princeza Dajana izgubila je život 31. avgusta 1997. godine u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Dajana bi 1. jula ove godine proslavila 60. rođendan, a ovim povodom u Sanken Gardenu u Kensington Palati postavljena je statua u njenu čast.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar