Direktorka naterala nastavnicu da se skine i uradi nešto FRAPANTNO: Od tog momenta život joj se smučio

Fotografije je u telefonu direktorke ugledao njen muž

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Evelin Medina optužena je zbog s*ksualnog zlostavljanja, Foto: Giselle Vazquez/Daily star

Nastavnica Žizel Vaskez tužila je bivšu direktorku Evelinu Medinu i školu u jojoj je radila u Jonkersu (Njujork, SAD) zbog s*ksualnog uznemiravanja.

Naime, 35-godišnja samohrana majka tvrdi da ju je Medina terala da se fotografiše u tangama 2018. godine, a ukoliko to ne učini, zapretila joj je otkazom.

Sara radila sve u životu preko veze: Kada je zavela i instruktora VOŽNJE, karma ju je smoždila

Kako navodi Njujork Post, od nstavnice se tražilo da sačuva provokativne fotografije u telefonu i da joj pošalje, a skandal je isplivao na površinu kada je direktorkin muž ugledao gole fotografije žene koja radi u školi koju vodi njegova supruga.

Žizelin advokat Kristofer Berlinger rekao je da je pokrenuta istraga o postupcima Medina i dva njena pomoćnika, a u slučaj je uključeno i Savezno ministarstvo za obrazovanje.

– Moja klijentkinja trpela je s*ksualna uznemiravanja tri lica. Osim direktorke u s lučaj su umešani i njeni pomoćnici koji su je svakako omalovažavali. Državni organi će se pozabaviti ovim slučajem – naveo je Berkinger.

Jedna od fotografija koju je Žizela slala direktorki, Foto: Giselle Vazquez/Daily star

Vaskez je radila kao nastavnica i školski sekretar u školi Robert C Dodson na španskom govornom području, a škola broji 865 učenika od predškolskog uzrasta do osmog razreda.

Pomoćnici direktora takođe su privedeni i saslušeni zbog slučaja grubog uznemiravanja i neumesnih komentara na račun Žizele Vaskez, a jedan od njih je pokušao da je dodirne i poljubi.

– Jedan od pomoćnika je dao neumesan komentar, konstatujući da gospođa Vaskez “ima puno s*ksa, a drugi ju je pitao “da li se drogira i koliko često ima s*ks” – dodao je advokat zlostavljane nastavnice.

Državni sekretarijat za obrazovanje nije ni potvrdio, ni demantovao ovaj slučaj, ali su naveli da će sve navode o nedoličnom ponašanju prosvetnih radnika shvatiti izuzetno ozbiljno, izveštava Njujork Post.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar