Nije mogla da pronađe ljubav, pa se udala za DELFINA: Nakon toga dogodilo se nešto što ju je dotuklo

Ne smatra da je ovaj brak bio "izopačen"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Milionerka Šeron Tendler nije bila zadovoljna odnosima sa muškarcima, niti je mogla da pronađe pravu ljubav, a kada je napunila 26 godina, ugledala je delfina Sindi i kako tvrdi, u tom momentu se rodila ljubav na prvi pogled.

Šeron je putovala u Izrael kako bi se viđela sa svojim voljenim, a kako piše Mirror, ona je kazala da je odmah uspostvila vezu sa delfinom, uprkos činjenici da se radi o delfinu.

“To je bio tata”: Trudnica ubeđena da joj je POKOJNI OTAC pred sudar ovako spasao život

Venčali su se u izraelskoj luci Eilat, a brak je bio zapečaćen poljupcem dok je Šeron šaptala: “Volim te” i Sindinim klimanjem glave, što su okupljeni protumačili kao znak saglasnosti.

Par se venčao u raskošnoj ceremoniji, dok je milionerka Šeron blistala u beloj haljini sa ružičastim cvetovima u kosi, ali sve se naglo i dramatično završilo kada je delfin Sindi nažalost umro nakon nekoliko meseci.

– To nije izopačena stvar. Volim ovog delfina. On je ljubav mog života. To nije loše. To smo samo učinili zato što ga volim, ali ne na način na koji vi volite čoveka. To je samo čista ljubav koju imam prema ovoj životinji – rekla je Šeron lokalnim novinarima posle venčanja.

Šeron je rekla da se više nikada neće udati, opisujući sebe kao “ženu jednog delfina”, kada je njen voljeni preminuo nakon što je imao stomačne probleme, u svojoj 40. godini.



Izvor: Objektiv.rs, Avaz.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar