Tadićevo LICEMERJE! Napada Srbiju i Vučića, a u vreme njegove vladavine stigao je JEZIV izveštaj (VIDEO)

Postavlja se pitanje odakle Tadiću pravo da bilo kome priča o ovoj temi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić još jednom je pokazao svoje pravo lice i otkrio koliko je zapravo licemeran. Naime, on je iskoristio izveštaj “Zaboravljena deca Srbije” kao povod za napad na državu i predsednika Aleksandra Vučića.

– Poslednjih 10 godina država ništa nije uradila na rešavanju stravičnog problema domova za decu ometenu u razvoju! Vučić je kao tek sada obavešten o tome,a njegovi ministri su bili upoznati sa tim izveštajem i pre javnosti. To je pitanje i političke, ali i krivične odgovornosti – rekao je Tadić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, Tadić je pokušao da podlo sakrije istinu – da je upravo on 2007. dobio isti izveštaj od iste organizacije, kao i da je 2008. NBC napravio prilog u kojem je Srbija obrukana pred svetom kadrovima iz domova. Takođe, u vreme njegove vladavine, 2012. godine, ponovo je dobio izveštaj pomenute organizacije koji svedoči o pravom stanju u ustanovama socijalne zaštite u Srbiji.

Postavlja se pitanje odakle Tadiću pravo da bilo kome priča o ovoj temi. Nema sumnje da mu uopšte na pameti nije dobrobit dece sa smetnjama u razvoju, već da ovaj izveštaj zloupotrebljava kako bi prikupio jeftine političke poene.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar