Toni Kros rekao zbogom reprezentaciji Nemačke: Odavno sam odlučio da će mi ovaj turnir biti poslednji!

Nemačka je pre tri dana izgubila od Engleske sa 0:2 u osmini finala Evropskog prvenstva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Fudbaler Real Madrida Toni Kros saopštio je da se povukao iz reprezentacije Nemačke, tri dana posle eliminacije u osmini finala Evropskog prvenstva.

– Odigrao sam 106 utakmica za Nemačku i neće biti još jedne utakmice. Nadao sam se da ću reprezentativnu karijeru završiti sa 109 mečeva i još jednom velikom titulom, šampiona Evrope i dao sam sve od sebe da se to ostvari. Odavno sam odlučio da će mi ovaj turnir biti poslednji, da neću igrati u kvalifikacijama za SP u Kataru, najviše jer želim da se potpuno koncentrišem na ciljeve u Real Madridu – naveo je Kros na društvenim mrežama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nemačka je pre tri dana izgubila od Engleske sa 0:2 u osmini finala Evropskog prvenstva. Kros (31) je za državni tim debitovao 2010. godine, odigrao je 106 utakmica, postigao 17 golova i osvojio Svetsko prvenstvo 2014. godine. On je rekao i da se povukao iz državnog tima kako bi imao više vremena za porodicu i sebe i da mu je bila čast da nosi dres reprezentacije.

– To sam uvek radio ponosno i sa strašću. Hvala svim navijačima koji su me nosili aplauzima i navijanjem, ali i kritičarima koji su mi davali dodatnu motivaciju. Na kraju, želim iskreno da zahvalim (selektoru Joahimu) Jogiju Levu. Od mene je napravio reprezentativca i osvajača Svetskog prvenstva. Verovao je u mene i zajedno smo ispisali uspešnu priču – naveo je Kros.

BONUS VIDEO: 

Najgori tim EP: Tri Mađara, Makedonac, Hrvat, a čak je i Nojer na spisku



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar