Vlade Đurović za Objektiv: Osuđujem svakog ko kaže da Jokić nije Srbin! (VIDEO)

Vlade Đurović je govorio i o kvalifikacionom turniru, povredi Jovića i mnogim drugim aktuelnim košarkaškim temama, a kompletnu priču možete pronaći u štampanom izdanju Objektiva za petak 2. jul

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport/Xinhua/Xue Yubin

Košarkaškoj reprezentaciji Srbije predstoje najvažniji mečevi u borbi za Olimpijske igre.

Kvalifikacioni turnir stigao je do polufinala, a put u Tokio četa Igora Kokoškova će tražiti bez Stefana Jovića koji se povredio u meču protiv Filipina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ukoliko izbore put na Olimpijske igre “orlovi” će bez najkorisnijeg igrača NBA lige pokušati da stignu do medalje. Legendarni srpski trener Vlade Đurović govorio je za Objektiv o odluci Jokića da ne ide u Tokio.

– Razumem Jokića, iako je moglo sve lepo da se organizuje. Odigrao je sve utakmice za Denver, puno minuta je proveo na terenu, ali mogao je da ne igra kvalifikacioni turnir, da se odmori i da krene u Tokio. Veliko opravdanje mu je i supruga koja treba da se porodi i osuđujem svakog ko ga napada da zbog odbijanja reprezentacije nije Srbin. Pokazao je i dokazao da je veliki Srbin i puno je doneo našoj zemlji. Ubeđen sam da su mu i u klubu rekli da odmori što više može.

Vlade Đurović je govorio i o kvalifikacionom turniru, povredi Jovića i mnogim drugim aktuelnim košarkaškim temama, a kompletnu priču možete pronaći u štampanom izdanju Objektiva za petak 2. jul.

Piše: Žarko Sokić

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Šta mu se šlihtaš? Neće te povesti u NBA. Hoćeš da budeš sa njim prijatelj, pa da se hvališ sa tim? Kažite mi, da li je još neko, u istoriji košarke, kao pravi profesionalac, odbio da igra za svoju domovinu, zato što mu je žena trudna? Profesionalizam, pa tako i igra za nacionalnu selekciju, mora to da proguta. Šta bi bilo da mu se žena porađa, a on igra odlučujuću utakmicu, za prsten u NBA? Ne bi igrao? Porodila bi se zdravo i srećno i bez njega.Toliko.

    Odgovori
  2. Vlade,bivsi komsija,niko ne kaze da nije Srbin.Ako Doncic,koji nije nusta losiji igrac od Jokica,koji je imao isto tako napornu i uspjesnu sezonnu i kao Srbin po ocevoj liniji,mogao da igra za Sloveniju,mogao je i Luka za Srbiju.Toliko!

    Odgovori

Ostavite komentar