Zapadni svete, gledaj Noleta Đokovića i uči: Gest Srbina u Londonu koji će se dugo prepričavati

Iako su konferencije ograničene zbog rasporeda za druge tenisere, Novaku je ipak uslišena želja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Novak Đoković je pokazao ozbiljnu klasu i gospodstvo na pres konferenciji posle pobede nad Kevinom Andersonom u 2. kolu Vimbldona. Najbolji teniser sveta je ponovo pokazao da je vrhunski raspoložen, pa je bio na raspolaganju novinarima za dužu priču, iako je pravilima regulisano da teniseri ne moraju da pričaju više od 15 minuta.

Kada je Srbin video da su neki predstavnici medija tužni jer neće stići da mu postave pitanje, pitao je organizatore da produže vreme.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako su konferencije ograničene zbog rasporeda za druge tenisere, Novaku je ipak uslišena želja, uz molbu da pitanja budu kraća.

Uključenja se, naravno, jer je i dalje pandemija Covida-19, obavljaju putem malih ekrana i “Zoom”-a, a zahvaljujući Novaku, novinari će zauvek upamtiti ovaj dan na Vimbldonu po lepom.

Tako da, moramo da kažemo nešto kritičarima srpskog majstora, posebno onima iz Velike Britanije i SAD – zapadni svete, gledaj i uči kakvi su maniri srpskog teniskog asa i pre svega, kakvo je njegovo kućno vaspitanje, koje ste toliko puta dovodili u pitanje. Sada je jasno – neosnovano.

Đoković o obaranju još jednog Federerovog rekorda: Ne znam još koliko ću igrati na ovom nivou



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar