Pala u nesvest kada je videla da joj ćerkica nepomično leži: Posle buđenja ju je dočekala surova istina

Nije mogla da shvati šta se to upravo dogodilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: WHDH7News printscreen

Alison Lengli iz Bostona doživela je verovatno najteže veče u životu kada se vratila kući s posla i u kući videla ćerkicu Zoe (6) kako nepomično leži na podu.

Suprug je bio u drugoj prostoriji na telefonu, pošto je zvao lekare i Alison je od muke odmah kolabirala. Kada se probudila shvatila je šta se dogodilo.

– Muž je bio kući sa Zoe i kaže da je sve bilo u redu, sve dok Zoe nije izašla u dvorište da se igra. Tamo ju je napao komšijski pas. Nije je ujeo, nije je povredio ali je skočio na nju i lajao snažno. Zoe je vrištala i suprug je istrčao napolje i oterao psa. Ćerkica je bila toliko uplašena da nije mogla da dođe k sebi. Štaviše, posle nekoliko minuta, baš kada sam ja došla pala je i ona u nesvest – priča Alison za WHDH7 News.

Lekari su došli za desetak minuta, a prethodno su rekli suprugu šta da uradi i kako da joj odmah pomogne i dovede je koliko-toliko u normalu.

– Kad sam se probudila, gledala me je sva bleda ali se smeškala. To je već bila moja Zoe. Tada mi je muž ispričao šta se desilo. Bila sam užasno besna i kad su lekari otišli, istrčala sam napolje kod komšije. Stalno je puštao tog rotvajlera da se šetka po kraju, puno puta su ga svi prijavljivali ali nikad nije privođen zbog toga. Zato sam ja preuzela pravdu u svoje ruke i policija je došla za manje od 20 minuta. Pritom sam mu pred njima i pretila što nije trebalo da uradim, ali bila sam van sebe. Rekla sam mu da samo ako još jednom vidim njegovog psa blizu moje ćerke ili u našem dvorištu, da me se čuva i on a i taj rotvajler – opisala je situaciju Alison.

Devojčica i njena majka oporavile su se u toku večeri, dok je vlasnik psa novčano kažnjen i zabranjeno mu je da pas ili on sa ljubimcem više prilazi dvorištu Lenglijevih.

Zanimljivo je da je vlasnik psa bio ljut zbog reakcije Alison, kao i njenih pretnji, pošto je tvrdio da rotvajler nije želeo da naudi Zoe, već je došao samo da se igra s njom.

A izgledao je tako slatko: Staford IZUJEDAO dečaka u kući, evo na šta sada liči njegovo LICE! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar