DF UPOZORAVA: Ako uhapšeni u lažnoj državi Kosovo ne bude pušten, organizovaćemo PROTESTE u Podgorici

Najavili protest

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Savo PRELEVIC / AFP / Profimedia

Demokratski front traži od Vlade Crne Gore da od svojih partnera iz tzv. države Kosovo zahtijeva hitno puštanje na slobodu Rista Jovanovića, koji je otet od strane albanskih nasilnika, saopšteno je iz DF-a.

Kako je navedeno u saopštenju, ukoliko Jovanović ne bude pušten, DF će organizovati proteste ispred prostorija tzv. države Kosovo u Podgorici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Jovanović je danas na Gazimestanu štitio monahinju koja je bila izložena maltretiranju od strane ovih razbojnika.

Ukoliko Vlada Crne Gore prećuti ovaj skandal, i ukoliko Jovanović ne bude odmah pušten, DF će organizovati proteste ispred prostorija tzv. države Kosovo u Podgorici.

I ovaj događaj govori da smo bili i te kako u pravu kada smo se još 2008. godine borili da se ni po koju cijenu ne smije priznati ova lažna država. Tada je vlast DPS zabila nož u leđa Srbiji i srpskom narodu i ohrabrila albanske ekstremiste da nastave sa terorom nad našim narodom.

Isto tako se danas ponašaju i Krivokapić i Bečić, koji koriste svaku priliku za saradnju i čestitke osobama koje predvode taj progon Srba na KiM.

Ne bi nas čudilo da su oni nasilnici, koji su maltretirali monahinju i oteli Jovanovića, primili vakcine koje im je upravo poslala Vlada Crne Gore- stoji u saopštenju DF-a.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, borba.me

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar