ISKRENA

Marija Šerifović otkrila kada NAPUŠTA žiri “ZG”: Ovde je stvar UMORA i nedostatka ideja

Komentarisala i pobedu svojih kandidata u prethodne dve sezone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Marija Šerifović je članica žirija takmičenja “Zvezde Granda” od 2015. godine i veoma predano obavlja svoj posao.

Ona je često brutalno iskrena, a ima ogroman uspeh i kao mentor. Naime, i ove i prethodne sezone, koliko i postoji koncept mentorstva, pobedili su njeni kandidati Džejla Ramović i Mahir Mulalić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je sada otkrila kako se oseća nakon svega i da li postoji nekakva tajna uspeha njenih kandidata.

-Ovo je trenutak kada ja treba da se zahvalim u Mahirovo ime svim ljudima koji su u neverovatnom broju glasali za njega. Da li postoji i koja je tajna, ne mogu da vam kažem. Prvenstveno je važno da verujete u sebe i ono što je jako bitno jeste da kandidat sluša mentora. Važno je da kandidati imaju fokus tokom čitavog takmičenja i tu je još par nekih mojih skromnih tajni koje neću da otkrijem – rekla je ona za Alo.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Imala sam najveći broj kandidata i svaki od njih je imao identičan status i vreme koje sam utrošila na njega. Svako od njih ima raznorazne fantazije, sad ću ovo, sad ću ono… Ako me neko od njih ne sluša, onda moja uloga u ovom takmičenju nema nikakvog smisla i ono što mogu da kažem je da su Džejla i Mahir zaista dali najviše, a to sam od njih i očekivala – dodala je Marija.

Na kraju je otkrila i kada planira da se povuče iz žirija.

-Evo, odradiću još jednu sezonu, ali ne mora da pobedi moj kandidat. Ova sezona je trajala dve godine i baš se odužila. Ovde nije stvar izluđivanja nego umora u nekom trenutku i nedostatka ideja. Moram da budem iskrena, ja sam smišljala sve stvari za nastup svih mojih kandidata, to je uglavnom bilo u neko gluvo doba noći jer svaka sitnica je užasno važna i ja zbog toga verovatno najviše nerviram samu sebe – zaključila je pevačica za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar