Šta je PRAVI MOTIV zločina u Zrenjaninu? Aleksandra osvajala medalje, a onda su krenule JEZIVE priče

Nekada istaknuta sportistkinja i osvajačica brojnih medalja izbola Slađanu R. (28) više puta po telu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook, Radio-televizija Vojvodine

Osim da je Aleksandra G. (28) uhapšena pod sumnjom da je 24. juna oko 17 sati pokušala da ubije Slađanu R. (28) u Zrenjaninu, u Ulici dr Zorana Kamenkovića bb, iza fabrike šešira, do pouzdanih informacija o tome šta je motiv za ovakav zločin nije bilo moguće doći.

Prema nezvaničnim saznanjima, motiv zločina je ljubavni trougao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Aleksandra G. uhapšena je neposredno nakon događaja, pošto su očevici dojavili policiji da je povređena žena ostala da leži nedaleko od fabrike. Slađana R. je zatečena krvava i bez svesti, sa nožem zarivenim u grudni koš i tako prebačena u Urgentni centar Opšte bolnice “Đorđe Jovanović”, gde je stabilizovana i operisana. Ova samohrana majka maloletne dece zadobila je, kako je konstatovano, povrede opasne po život – više ubodnih rana i posekotina, od kojih je jedna posebno teška, jer joj je povređena pleura. Povrede su joj nanete nožem na preklapanje ukupne dužine 20,5 centimetara.

PRE INCIDENTA PILE KAFU

Nekada istaknuta sportistkinja i osvajačica brojnih medalja, pre zločina je sa Slađanom R. i još dve prijateljice bila u kafiću na piću. Kako je došlo do toga da se dve vršnjakinje same upute do nekadašnje, sada napuštene fabrike šešira, nije poznato. Prema saopštenju zrenjaninskog Višeg tužilaštva, bez otkrivanja identiteta dve žene, tu je došlo do svađe koja je okončana kada je Aleksandra G. potegla nož. Zbog činjenice da je kod nje prilikom hapšenja nađen još jedan, sumnja se da je planirala zločin. Očevici su, prema nezvaničnim informacijama, kroz prozor videli da se devojke tuku, a da jedna onda vadi nož i mahnito ubada drugu ženu. Upravo zbog načina izvršenja veruje se da je motiv ličan. Navodno, Aleksandra je bila ljubomorna na drugaricu, a nejasno je da li su bile suparnice.

POSTALA LABILNA

Povređena Slađana R. poslednjih nekoliko godina radi u jednom slot-klubu u Zrenjaninu, u kom juče nisu krili bes zbog “neistina koje su objavili mediji”, ali nisu hteli ni da te navodne neistine demantuju. Osumnjičena Aleksandra G. je kao tinejdžerka osvajala brojne medalje u boksu. Ona je bila izuzetan talenat, još kao srednjoškolka je osvajala medalje. Organizovani su i prijemi u njenu čast i grad je predstavljala na jedan veoma lep način. Kasnije je napustila sport. Po Zrenjaninu se priča da je u poslednje vreme postala labilna.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OVU I OSTALE AKTUELNE VESTI MOŽETE DA PROČITATE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 28. JUN

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar