Nasilniku sa Ade određen PRITVOR: Usvojen predlog Tužilaštva

Nikola i njegova žrtva poznaju se od ranije i imaju neku vrstu emotivne veze

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Nasilniku sa Ade Ciganlije, koji je tukao ženu pred prolaznicima, određen je pritvor, nakon što je usvojen predog Tužilaštva.

Podsetimo, Nikola V. (24), građevinski radnik, koji je pre nekoliko dana zlostavljao ženu na Adi Ciganliji priveden je jutros na saslušanje u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inače, Nikola i njegova žrtva poznaju se od ranije i imaju neku vrstu emotivne veze.

Već je, prema nezvaničnim saznanjima, umeo da bude nasilan prema partnerki, ali ona to nije prijavljivala.

Konkretno, ni kobnog dana nije ga prijavila zlostavljanje, a spasena je samo zahvaljujući brzoj reakciji građana koji su se našli na beogradskoj plaži i policiji koja je identifikovala njenog batinaša.

Da zlo bude veće, žrtva D.T. (36), je posle batina otišla kod svog partnera da nastave “razgovor i raspravu”, a odbija da ga tereti za delo i ode kod lekara zbog povredne liste.



Izvor: Pink

Komentari (2)

  1. Nije jedna takva, ima ih puno. Ocito da je navikla na batine, a on to koristi. Istrpece ona svasta za pile od 24 godine. Nasla krpa zakrpu.

    Odgovori
  2. E pa bravo za gospođu...jedno je kad se nasilje desi između četiri zida pa se uljuljkuješ da ti nije ništa i da više neće...ali ovo, u sred bela dana, pred svedocima, na mrežama....patologija je obostrana...i mi sad tražimo od nekog da stavlja glavu u torbu, a oni će da se dopričavaju i mlaćaraju ...i njenim ponašanjem bi neko stručan trebao da se pozabavi...da je neko nastradao našla bi ona opravdanje za svog dilbera...

    Odgovori

Ostavite komentar