Zahvaljujući jednoj stvari prestigao najpoznatijeg srpskog zeta: Pepe konačno otkrio svoju veliku tajnu!

Evo o čemu se radi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pepe je odlučan u nameri da pokaže da su godine samo broj. Pepe je bio najbolji igrač finala poslednjeg EURO 2016. godine, a i aktuelni kontinentalni turnir igra odlično.

Gledajući utakmice Portugala niko ne bi rekao da je Pepe sa 38 godina i četiri meseca niko ne bi rekao je iskusni štoper najstariji igrač koji je zaigrao na Evropskom prvenstvu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U remiju protiv Nemačke stigao je do novog podviga. Izjednačio se sa Bastianom Sšvajnštajgerom po broju odigranih utakmica na Evropskim prvenstvima, sada je na cifri od 18 mečeva. Ispred njega je samo Kristiano Ronaldo sa 24 utakmice.

“Volim to što radim – igranje fudbala. Imam privilegiju da to radim. Svaki dan ustajem s velikim zadovoljstvom”, rekao je bivši defanzivac Real Madrida.

Foto: Andre Weening / AFP / Profimedia

Sa 118 utakmica četvrti je igrač po broju nastupa za Portugal, od njegovog prvog nastupa protiv Finske 2007. godine dosta toga se promenilo.

Dok je igrao za Los Blancose 2009. godine imao je tešku povredu kolena kada je pokidao ukrštene ligamente, u međuvremenu je pronašo recept da izbegava povrede, u prošloj sezoni je skupio 40 nastupa u svim takmičenjima.

“Moja tajna? Imam prijatelja koji mi donosni med iz Brazila i s tim medom sam imun na mnoge stvari. To je tajna moje dugovečnosti”, otkrio je centralni bek Porta.

Odbio Srbiju, nije ni slutio kakvu grešku pravi: Danas ga nećete prepoznati, evo kako izgleda! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar