UŽAS

POTRESNO svedočenje Britni Spirs: Otac joj branio da zatrudni, TERALI je da pije litijum, depresivna je

Ceo svet tuguje nad njenom sudbinom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Parisa / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pop pevačica Britni Spirs konačno je dobila priliku da se obrati sudu povodom starateljstva koje njen otac Džejmi već 13 godina ima nad njom.

-Želim da se moj glas čuje, da se čuje šta mi rade. Moja porodica stalno daje intervjue i prave me glupom – rekla je ona, prenosi The New York Times.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Glavni razlog zašto sam ovde je taj što želim da prekinem starateljstvo bez ucenjivanja – dodala je pevačica, a zatim se osvrnula i na poruku koju je objavila povodom emitovanja dokumentarca “Framing Britney”, a u kojoj je sve uveravala da joj je dobro.

-Rekla sam celom svetu da sam dobro, ali lagala sam. Nisam srećna, ne mogu da spavam, depresivna sam i plačem svaki dan. Sve što želim je da posedujem sopstveni novac i da se sve ovo završi… i da me dečko vozi kolima. I iskreno… želim da dobijem mogućnost da tužim porodicu. Nisam ništa uradila da bih imala ovakav tretman. Nije u redu da me forsiraju da radim nešto što ne želim da radim – pričala je Britni, prenosi pomenuti medij.

Foto: Printscreen/Youtube/Britney Spears

Kako se dalje navodi, ona je rekla i da je želela da se uda za svog dečka i dobije dete, ali joj to nije bilo dozvoljeno. Ona je optužila svog oca da ju je sprečio da ukloni spiralu kako bi mogla da zatrudni.

Prema daljim navodima, ona je otkrila i da ju je porodica terala da uzima litijum, protiv svoje volje.

-Možete da postanete mentalno oštećeni ako ga uzimate duže od pet meseci. Osećala sam se pijano, nisam mogala ni o čemu da razgovaram sa mamom ili tatom. Verujem da je ovo starateljstvo zlostavljanje i mnogo je takvih. Nisam znala da mogu da podnesem molbu za prekid starateljstva, žao mi je zbog neznanja. Nisu mi dali da imam svog advokata do sada. Tražiću da se starateljstvo prekine. Neprijatno je i demorališuće ono što sam prošla, i to je glavni razlog što o tome nisam pričala otvoreno. Nisam mislila da će mi neko poverovati – istakla je Spirsova, a prenosi The New York Times.

Nakon dokumentarca snimljenog o njenom životu i bolne ispovesti, Britni je dobila podršku iz celog sveta, kako od nepoznatih ljudi, tako i od javnih ličnosti.

Britni Spirs dečku čestitala rođendan na NEOBIČAN način: Čupava, razmazana oko očiju radila OVO (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs, The New York Times

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar