Teodora Džehverović i Nino kupuju kod KINEZA čak se i CENKAJU: Mama otkrila sve

Bez blama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Mlada i sve popularnija pevačica Teodora Džehverović važi za jednu od najplaćenijih mladih zvezda. Navodno, ona po nastupu uzima 10.000. evra. Uprkos tome, ona sa svojim dečkom Ninom obilazi Kineske robne kuće a tamo i kupuje!

Mediji prenose da je par viđen u bloku 70, najvećem Kineskom tržnom centru, kako kupuje kombinezone i haljine za predstojeće nastupe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Teodora je došla u radnju čim je otvorena, odmah smo je prepoznali po glasu i oblinama, iako je imala masku. Bila je s dečkom, on joj je nosio kese, a i nekoliko puta joj je sugerisao šta da uzme i šta bi joj lepo stajalo. Redovno je dolazila pre korone, a i njena majka Goca je stalno ovde, kupuje neke materijale, svašta nešto. Kad je čula koliki joj je ceh, pokušala je da smanji cenu i da se cenka s prodavcima, ali joj to nije uspelo. Nije joj bilo svejedno, ali je uzela i platila sve što je stavila u kesu – priča izvor blizak jednog medija.


Teodorina majka, Gordana Džehverović, potrvrdila je ovu informaciju:

– Tačno je, ide Teodora tamo, sad ne znam da li je baš bila prošle nedelje, ne znam šta je tu čudno. I ja sam bila u kineskom tržnom centru, vodila sam i sina. Stalno sam tamo i u nekoliko dobrih radnji kupujem pozamanteriju, trakice, dugmiće, kristale. Tamo uzimam i neke dobre materijale za Teodorine haljine i kombinezone. Ja joj šijem skoro sve za nastupe i nemam problem da nešto kupim kod Kineza.Mi smo oduvek bile skromne, ne patimo od marki i Teodora nema problem da nosi nešto što je kupljeno kod Kineza – zaključila je gospođa Džehverović.

Dečko Teodore Džehverović progovorio o njihovoj LJUBAVI: Imao sam predrasude dok je nisam upoznao

 

 

 



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar