OPASNE PRETNJE

Marinika priziva nasilje i haos u Srbiji: “Ovo će se završiti U KRVI, PAŠĆE GLAVE”! (VIDEO)

Potpredsednica SSP indirektno pozvala na krvoproliće, koristeći metodu pasivne agresije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen YouTube

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, indirektno je pozvala na nasilje i haos u Srbiji, sa ciljem rušenja legalno i legitimno izabrane vlasti.

Tepićeva je, gostujući na televiziji pod kontrolom njenog poslodavca Dragana Đilasa, koristeći metodu pasivne agresije,  prvo izjavila da će ona i njena politička grupacija tobože “tretirati dijalog kao sveti instrument”, da bi potom izrekla indirektnu pretnju.

– Često čujemo floskule “ovo će se završiti u krvi, pašće glave na ulici”. Tenzija je ogromna, pritisak je ogroman, u jednom momentu će eskalirati – zloslutno je najavila Tepićeva.

Ona je potom ponovo pokušala da relativizuje ovaj otvoren poziv na nasilje, da bi na kraju opet potvrdila da se sprema haos u Srbiji, pokušavši u startu da za to okrivi vlast.

– Zbog toga moramo do poslednjeg pokreta lastiša, igre nerava i strpljenja da se potrudimo da dođemo do predizbornih uslova. Ako ne, odgovornost će biti na vlasti – zapretila je Đilasova radnica.

Činjenica je, međutim, da nasilje na srpskim ulicama spominju samo Marinika Tepić, njen poslodavac Đilas i njihova političko-poslovna grupacija.

U narodu niko ne priča o tome, jer su ljudi zadovoljni legalno i legitimno izabranom vlašću i napretkom Srbije na svim poljima, od ekonomskog rasta do borbe protiv pandemije korone, za šta naša zemlja dobija pohvale iz celog sveta.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

Ostavite komentar