Marko (35) je oženjen, i planira da se venča sa svoje dve devojke, a reakcija njegove supruge je POBEDILA

Marko i njegova supruga Danijela imaju dvoje dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/jekama2021

Iako je od 2012. u braku sa Danijelom, Marko Silva (35) iz Kelna planira da se uskoro venča sa svoje devojke, Kamilom i Džesikom.

Budući da je poligamija zakonom zabranjena, Marko kaže da njih troje žele da organizuju simbolično venčanje kako bi učvrstili svoju vezu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inače, Marko i Danijela imaju dvoje dece, i u “otvorenom su braku” (mogu slobodno da se viđaju sa drugim ljudima).

A Danijela je suprugu dala blagoslov za “svadbu” i kako kaže, najvažnije joj je da je on srećan kao i da joj nimalo ne smeta što će još dve žene voditi računa o Markovoj i njenoj deci.

Silva je svoje sadašnje devojke (obe imaju po 35 godina) upoznao 2019. na različitim žurkama, i po njegovim rečima, odmah je bilo jasno da se njih troje sjajno slažu, iako su njih dve heteroseksualne i ne privlače jedna drugu. Ono što im je zajedničko je da su obe zaljubljene u Marka.

– Kamila i Džesika su dobre prijateljice i mnogo stvari radimo kao trio. Za naš odnos je ključno zajedništvo kao i podrška naših porodica. Najviše se plašimo da će našu decu maltretirati u školi zbog naših neobičnih veza, ali mi ih vaspitavamo da veruju u sebe i razmišljaju svojom glavom – kaže Marko.

– Kada smo nas troje zajedno, ljudi se uvek okreću za nama. Žene deluju preplašeno, a muškarci su ljubomorni. Često me muževi pitaju kako da na najbolji način iskažu svoju želju za ovakvom vezom pod uslovom da ostanu u braku. Takođe, ključno je da u našoj vezi nema ljubomore. Ako imamo problem, odmah sednemo zajedno i nastojimo da ga rešimo – tvrdi Silva.

– Mi uopšte ne smatramo da smo poligamisti. Za nas je naša veza monogamna, samo sa troje ljudi. Mi se volimo i podržavamo i naš odnos je mnogo više od ljubavnog eksperimenta. Naš sledeći korak je da živimo zajedno i dobijemo decu – zaključio je Marko Silva.



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (5)

  1. @Mile Kormoran Gresis. Pokupis najbolje stvari a umesto da se svadja zena sa tobom, mogu da se svadjaju izmedju sebe pa je tebi extra :D

    Odgovori
  2. Ko bi pri zdravoj pameti voleo da bude sa 2 zene. To deluje lepo za cuti i kao teorija ali u praksi 2 zene je ravno smoubistvu.Bolje uzmi kanap i odma sebi prekrati muke. Svaki razgovr dupli svaka primedba dupla mrznja njegove porodice dupla. jbt koja je to nesreca

    Odgovori

Ostavite komentar