Pronašla na oglasu prelepu kuću, a kada ga je pročitala do kraja, nije joj bilo dobro (VIDEO)

"Ovde živi sotona", rekla je zaprepašćena devojka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok

Imanje u američkom Vermontu s četiri spavaće sobe, četiri kupatila i zatvorom za 150.000 dolara. Tako je otprilike izgledao oglas za nekretninu koja je ubrzo postala hit na društvenim mrežama nakon što je jedna korisnica TikToka podelila “jezivi oglas” koji ju je zgrozio.

U oglasu se navodi da se radi o “istorijskoj kući sagrađenoj 1880. godine s puno karaktera”, a detaljnijim iščitavanjem opisa tek se dolazi do dela koji otkriva da kuća ima i “neobičan dodatak” u podrumu, prenosi Mirror.

Kremirala mačora i prosula njegov pepeo: Posle sedam dana se ljubimac pojavio pred kućom sa ovim zahtevom

Nakon što je ležerno spomenuto da je nedavno popravljen krov nad zatvorom, dodaje se da je glavna kuća služila kao rezidencija tamničara, a na severnom zidu kuće bivši je zatvor okruga Eseks koji je ukinut 1969. godine.

– U zatvoru se još nalaze zatvorske ćelije s rešetkama. Iznesite svoje ideje o tome što bi ovo krilo moglo da bude – stoji u oglasu.

Na fotografijama se vide redovi ćelija s debelim metalnim šipkama u jako zapuštenom stanju, kao i stari kreveti, hodnici i ostala oprema ostavljena da trune godinama nakon što je prostor napušten.

– Najpre sam pomislila da je malo zapuštena, ali da može pristojno da se uredi, sve dok nisam shvatila da u podrumu živi Sotona. Jezivo – komentarisala je žena koja je pronašla oglas.

@angelikaisanerd#creepyhouses #creepyhouse #haunted #hauntedhouses #easter2021♬ original sound – Angelika Koch



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar