DERBI ZA ČETVRTFINALE: Marinine “lavice” napadaju komšinice (POKLON IZNENAĐENJE)

Isprati meč Srbija – Crna Gora u Meridianu, na poklon dobijaš i 2.000 RSD za klađenje!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/kss.rs

Lavice, kraljice, heroine… Možete ih nazvati kako god želite i nećete pogrešiti, košarkašice Srbije su sve to, a to dokazuju iznova i iznova.

Ovog puta ispred sebe imaju jake protivnice koje nisu bez razloga stigle do Evropskog prvenstva, ali i breme favorita, jer su na prethodnom šampionatu osvojile bronzanu medalju.

Kladionica Meridian igračima poklanja 2.000 DINARA za online klađenje

Ono što svi priželjkujemo je da sada odu korak dalje i donesu Srbiji još jednu medalju, a na tom putu im je potrebna naša i vaša podrška. Osim što ćete navijati za njih, postoji još jedan interesantan način da ih podržite.

Za početak, kliknite OVDE i preuzmite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, a onda sve stavite na naše lavice!

Bonus dobijate odmah pošto se registrujete na meridianbet.rs, što možete učiniti jednim klikom OVDE.

Ali, vratimo se sada na košarku. Izabranice Marine Maljković su u Španiju otputovale u sjajnom rasoploženju i kao jedan od glavnih favorita, što su i opravdale u prve dve utakmice.

Nakon velike drame pobeđena je selekcija Italije, a mnogo lakši posao imale su protiv Grčke. Sada sledi ono najbitnije – utakmica za plasman u četvrtfinale, a rival su komšinice iz Crne Gore.

Kladionica Meridian igračima poklanja 2.000 DINARA za online klađenje

Ovakva derbi odavno nismo gledali, a u dosadašnjim duelima Crna Gora je imala više uspeha, dve pobede uz jedan poraz.

Ali, ovo je neka nova Srbija, Srbija koja ima vođu na terenu – Jelenu Bruks, izuzetno motivisanu Sonju Vasić, koja uskoro završava karijeru, kao i beskrajno talentovanu Anu Dabović.
Ako budu igrale kako znaju – ne sumnjamo u pobedu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Naravno na nase cu uvek igrati,mada ih ceka jako tezak mec.A bas bih voleo Crbu Goru da pokore,vise nego ista.Dobra je i kvota u meridianu

    Odgovori

Ostavite komentar