“Delije” su mu okrenule leđa, ali on se vratio kući: Luka ima petlju i srce šampiona

Biće pod posebnom lupom navijača crveno-belih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Pre nešto više od 20 dana dvorana “Aleksandar Nikolić” je odjekivala uvredama na račun Luke Mitrovića.

Navijači Zvezde su okrenuli leđa bivšem kapitenu i nisu mu oprostili proslavu koša u četvrtoj utakmici finalne serije ABA lige. Mitrović se na utakmici u Morači diskrento radovao kada je njegov saigrač postigao koš, a “delijama” se to nije nimalo dopalo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se Luka osećao u tim trenucima, za sada nećemo saznati. Sigurno da mu nije bilo lako, jer svi znamo koliko Mitrović voli Zvezdu. Uvek je bio uz svoj klub i svako ko ga poznaje će vam reći da je u pitanju zakleti “zvezdaš”. Ipak, publika u Pioniru je nekada surova, a sve u interesu Zvezdinih pobeda.

Nije zamerio navijačim njihovo ponašnje, već je kao pravi kapiten rešio da se vrati kući. Na Malom Kalemegdanu je pravio nestvarne rezultate i bio je predvodnik generacije koja je osvojila tri puta ABA ligu, isto toliko puta Superligu, kao i četiri Kupa Radivoja Koraća.

Mitrović se nakon četiri godine ponovo zadužio crveno-beli dres i imaće priliku da sarađuje sa Dejanom Radonjićem, koji je insistirao na njegovom dolasku.

2017. godine je napustio Zvezdu i krenuo putem inostranstva. Brose Bamberg, Mursija, Manaresa, Hapoel i na kraju podgorička Budućnost – ovako je izlgedala Mitrovićeva inostrana karijera. Imao je dobrih, ali i loših momenata, ali deluje da je u Budućnosti našao formu i da stiže na Mali Kalemegdan željan dokaivanja pred zvezdaškom publikom, onom istom koja ga je slavila, ali i kudila.

Mitrović će sigurno biti pod posebnim pritiskom, ali samom činjenicom da je prihvatio poziv Zvezde pokazao je da se ne plaši i da ima petlju.

Luka Mitrović na udaru “delija”: Navijači Zvezde vređali svog bivšeg kapitena (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar