STRAVIČAN snimak pucnjave u Americi: Napadač pokušao da ga likvidira, žrtva pala preko dvoje DECE (VIDEO)

Naoružani napadač je pobegao sa lica mesta i pobegao sa još jednim osumnjičenim na skuteru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Policija Njujorka objavila je u petak kasno popodne po lokalnom vremenu snimak sa nadzornih kamera i zatražila pomoć sugrađana kako bi se otkrilo ko je napadač koji je pokušao u četvrtak da ubije muškarca na ulici, a koji je pao preko dvoje dece dok je bežao od naoružanog napadača koji je u njega ispalio desetak hitaca u Bronksu.

Objavljeni video prikazuje dečaka i devojčicu za koje se veruje da su stari između pet i deset godina kako šetaju ulicom. Iznenada, pojavljuje se naoružani muškarac koji je progonio drugog muškarca u crvenom džemperu. On je decu oborio, odnosno u pokušaju da ih obiđe, on se sapleo pre nego što je naoružani napadač prišao i pucao više puta prema njima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dvoje dece nalazilo se pod muškarcem koji je bio meta i na snimku se vidi kako devojčica hvata dečaka za ruke, čvrsto ga drži za ruku u pokušaju da ga zaštiti.

Prema poslednjim informacijama muškarac u crvenom džemperu je upucan više puta i živ je. Policija dodaje da je prosto neverovatno da niko od dovje dece koji su se zatekli na ulici u trenutku napada nije bio pogođen hicima niti na neki drugi način povređeni.

Naoružani napadač je pobegao sa lica mesta i pobegao sa još jednim osumnjičenim na skuteru.

Takođe je saopšteno da deca sa snimka nisu u nikakvom srodstvu za metom i da su štala ulicom kada je došlo do pucnjave.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar