Šokantna ispovest SAMOHRANE majke petoro dece: ODVAJA od usta kako bi Luni i Marku kupila poklon?

Njihova popularnost ne zna za granice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Jedna žena iz Smedereva, samohrana majka čak petoro dece odvaja od usta, kako bi omiljenom paru Luni i Marku poslala barem pedeset evra mesečno, piše Srpski Telegraf.

Foto:Printscreen/Instagram/LunaDjo

-Ja mogu uvek da skupim novac! Sklonim od pijace danas 200 dinara, sutra 200 dinara i skupim 50-60 evra. Ali uvek mogu da dam i moje se vidi i moje se zna. To što ne vide pojedini, to je njihovo.A ja kad pitam da kupimo Luni poklon, niko nije hteo sa mnom da kupi, ima onih koji su dali, ima koji ne daju. Koji se prave ludi. Velika podrška, a nikad se niko nije setio da uplati 10, 20 evra Luni za poklon. Luni i Marku nikada ne kupujem samo jednom. Ja ću s mojim parama da radim šta hoću i kupim kome hoću. Znaju da pričaju neke gluposti. Šalju im med, ajvar. Imaju oni i meda i ajvara, i hrane, i tompusa i pića koliko hoćeš. Budi čovek, pa im kupi nešto više – rekla je ona za pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se dalje navodi, reč je o osobi koja živi sa petoro dece na rubu egzistencije i koja je u nekoliko navrata na društvenim mrežama molila za pomoć.

Ova priča šokirala je mnoge, a koliko u njoj ima istine, ostaje da vidimo.

PORODILA se Luna Đogani: Ćerkica Mia stigla na svet

 



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar