Tužna priča popularne doktorke Nade Macure će vas RASPLAKATI: Dve velike TRAGEDIJE obeležile su joj život

Nada Macura nije imala tako sjajnu prošlost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/caslav vukojicic

Najpopularnija doktorka kod nas  Nada Macura nije imala tako savršen život. Naime, ona je doživela porodičnu tragediju kada je bila jako mlada.

-Otac mi je umro pre 11 godina, majka kad sam bila sasvim mala, tako da je tatina druga žena preuzela moje vaspitanje. Ona mi je usadila ljubav prema modi – rekla je Nada u intervjuu za Glossy.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nada je veoma rano ostala bez majke i kaže da je to mnogo uticalo na njen život.

– Imala sam godinu dana kad sam odvojena od majke. Imala je tuberkulozu pluća i otišla u sanatorijum. Nekad pomislim: “Kad bi postojala reinkarnacija, pa da vidim ženu koja me je rodila”. Gubitak majke je priča koja me prati celog života. Kad su me jednom nešto napadali na internetu, neko je prokomentarisao: “Ona je samo jedna tužna žena”. Ja toga nisam svesna i ne želim da se tuga useli u moj život – rekla je potom za “Blic”.

Foto: Youtube printscreen

– Ta naša maćeha meni nije bila maćeha, već žena koja me je othranila i koju sam ja zvala mama. Nikada me nije udarila i grdila. Ponekad sam i čeznula za tim da me mlatne ako zaslužim. Zaista je bila žena anđeo. Imala sam pored nje život kao i sve devojčice pored majki: obuvala sam njene štikle, isprobavala šešire, haljine, rumenilo – kaže Nada.

Ni u njenom ljubavnom životu ruže nisu cvetale:

– Razvela sam se veoma davno. I nisam patila za njim. Za nekim drugim ljubavima sam možda više patila, ali nije bilo mnogo onih koje sam baš iskreno volela. Uvek sam bila orijentisana na druge stvari, prvenstveno na učenje i posao. Umem da patim, ali vreme leči sve. Muž mi je pre braka rekao da verovatno neće moći da ima dece, pa da odlučim da li želim da se venčamo. Ipak sam se udala – zaključila je doktorka.

NAPADNUTA Nada Macura na pijaci: Odmah joj je pritekla u pomoć jedna žena

Izvor: Objektiv.rs, Blic, Glossy

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar