KRVLJU je pisala njegovo ime, imali su nesvakidašnje venčanje: Anđelina se pomirilia sa PRVIM mužem?

Glumica je imala tri braka i svaki je poseban na svoj način

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Mnogo pre Bred Pita, pa i Bilija Boba Tortona, jedna od najlepših glumica svih vremena Anđelina Džoli bila je u još jednom braku. U ovaj brak, kako sama često kaže, ušla je nespremna jer je bila jako mlada.

Reč je o glumcu Džoniju Liju Mileru koga je upoznala 1995. godine na snimanju filma “Hakeri”, a sa kojim je, kako mnogi američki mediji tvrde ponovo u vezi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica je viđena kako ulazi u njegov stan sa bocom vina, i tamo se zadržala čitavu noć. Glasine su našle dodatno uporište kada je u jednu od poseta Džoniju povela i svog sina Paksa.

Par je bio u braku od 1996. do 1999. godine, a njihovo venčanje zapamćeno je kao jedno od najčudnijih u Holivudu. Razlog za to je upravo Anđelinin stajling. Ona se umesto u venčanici pojavila u crnim kožnim pantalonama i beloj majici na kojoj je njenom krvlju bilo ispisano njegovo ime!

Foto: UNITED ARTISTS / Entertainment Pictures / Profimedia

– To je vaš suprug, odnosno čovek za kojeg ćete se uskoro udati. Možete se malo žrtvovati za njega kako biste sve učinili posebnijim. Bilo je čudno odmah se venčati, izgubila sam nekako identitet. Odjednom sam postala nečija žena, kao da sam izgubila polovinu sebe – izjavila je tada za “Njujork Tajms”.



Izvor: Objektiv.rs, New York Times

Komentari (2)

  1. Evo ih . redom Wyclef Jean Taye Diggs Anton Schneider Bill Day Jonny Lee Miller Timothy Hutton Mick Jagger Antonio Banderas Billy Bob Thornton Jared Leto Colin Farrell Nicolas Cage Val Kilmer Brad Pitt Johnny Depp

    Odgovori

Ostavite komentar