Darko Lazić se SELI u Nemačku nakon svih problema: Majka mu PORUČILA da je bolje da se ne vraća

Komšije ispričale sve o "lošem društvu" ovog pevača

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevač Darko Lazić trenutno se nalazi u Berlinu gde je otputovao kako bi pregovarao o novom poslu, ali i o preseljenju.

Sada je njegova majka Branka progovorila o mnogim stvarima vezanim za njegov život.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Darko se trudi da zaradi za svoju decu. Posvećen je otac. Bila je korona, nije radio, nije toliko ni imao, ali čim bude zaradio daće Loreni i Alekseju sve kao i do sada. Doći će iz Nemačke na nekoliko dana, pa se vraća. Ima nove planove, i ja ga podržavam. Savetujem ga da ostane tamo da živi i da se ne vraća ovamo. Samo da dođe povremeno decu da vidi, mene, i brata, ali da se ne vraća za stalno. Tamo mu je bolje nego ovde, zbog svega – rekla je ona za Blic.

Branka se osvrnula i na brojne probleme sa zakonom koje je Darko imao.

-Verovatno mu je sudbina takva… Moj je i ja ga branim. Trudim se sve da podnesem. Kao sin je uvek bio dobar i posvećen, dobro je dete – naglasila je Lazićeva majka.

Foto: ATA amages/Antonio Ahel

Jedan čovek iz obližnje prodavnice u Brestaču rekao je da su Darku mnogi tražili pare, te da je imao i “loše društvo”.

-Čuli smo da je otišao u Nemačku, koliko ja znam, trebalo bi uskoro da se vrati u Srbiju na dva dana. Sad tamo razrađuje plan oko biznisa i kafane koju bi da otvori, a ima zakazane i neke nastupe u Švajcarskoj. Mora da zaradi da uloži, nema nikakav kapital. Pričao je sa porodicom, svi su ga podržali i bodre ga da izađe na pravi put i konačno se kloni nevolja. Prvobitan plan je bio da se seli sa Marinom i sinom, ali eto, kad ga je ostavila to je palo u vodu. Ipak, ostao je pri svom da hoće da okrene nov list i posveti se karijeri. Dosta mu je loših ljudi koji mu traže pare, sa kojima stalno upada u nove probleme. Svi najbliži su uz njega, pitanje je da li će uspeti u svojim namerama ili opet zastraniti – rekao je ovaj čovek za pomenuti medij.

-Uvek je imao dobar auto, čujemo da su mu uzeli dozvolu… Možda i bolje posle saobraćajke koju je imao, a i jurio je ovde putem, svi smo znali da je on kad prođe. A nije loš momak, volimo ga svi, Bog mu je takav glas dao, takav dar. Uvek je hteo svima da pomogne, mom sinu je jednom uzajmio pare, vratili smo sve. Dobru dušu ima, ali hoće ga nevolje. Porodica mu je dobra i fina, majka Branka je prava domaćica, divna žena. Pokojni otac je bio vredan, poštovali su ga u selu. Valjda će i njemu sad da krene nabolje, valjda se opametio – zaključio je on za Blic.

Darko Lazić se pre dva dana ODSELIO iz Srbije! Oglasila se njegova majka: “Biće mu bolje tamo”



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar