Imam 53 godine i ja sam boginja vođenja ljubavi: Volim 30 godina mlađe muškarce, za njih sam BOŽIJI DAR!

Ona je ubuđena da se njeno iskustvo i mladost ljubavnika odlično nadopunjuju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/ulrikajonssonofficial

Britanska voditeljka Ulrika Jonson (53) nikada nije imala problema sa samopouzdanjem, a sada je privukla veliku pažnju izjavom da je ona boginja seksa.

Ulrika ima buran privatni život i uvek je stvari radila na svoj način. Udavala se tri puta i ima četvoro dece s četiri različita muškarca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Postoje delovi starenja koji mi se ne sviđaju; lice mi se opustilo, telo me boli, teško se prisećam stvari i sve teže shvatam nove tehnologije, ali s jednim konceptom sam se definitivno pomirila, a to je da bih mogla da imam mlađeg ljubavnika. To ipak ne znači da ne bih više izlazila s nekim svojih godina – kaže.

Ona smatra da njeno samopouzdanje i želja da bude s mlađim ljubavnikom dolaze od razumevanja da sada ima više godina iza sebe nego pred sobom, kao i da ne vidi zašto bi morala da bude oprezna.

– Muškarci i žene stare drugačije, to znamo. Žene danas imaju pomoć estetske hirurgije, ali muškarci su uvek starili bolje i često su zgodniji što su stariji. Neki deo mene je to oduvek prihvatao, jer kada mi je bilo 19 izlazila sam s građevincem Gordonom koji je tada bio u tridesetim. Možda se tu radilo samo o mojoj želji da budem zrelija, ali bilo mi je super da budem s nekim ko ima mnogo više iskustva od mene. Tada nikada ne bih izlazila s mlađim muškarcem, to bi bilo kao da idem korak unazad – objašnjava Ulrika.

Njein brak s Gordonom nije potrajao, život joj je tek počinjao, a on je voleo da zida i da pije, često u isto vreme. Nakon tog braka, kada je imala 28 godina, počela je da izlazi s 22-godišnjakom, bodibilderom Hanterom kojeg je upoznala dok je bila voditeljka emisije “Gladiators”.

– Nisam uopše razmišljala o našoj razlici u godinama, u spavaćoj sobi niti bilo gde drugo. Bili smo u različitim fazama života, ali bila sam zaljubljena u njega. Ipak, nakon 18 meseci pojavile su se pukotine u našoj vezi i otišli smo svako svojim putem – rekla je Jonson.

– Karantin je samo pojačao moju želju da budem sa mnogo mlađim muškarcima. Imala sam mnogo vremena za maštanje, a nedavno sam imala i mali flert s nekim ko je 30 godina mlađi od mene. To mi je bilo veoma uzbudljivo. Trebalo je vremena da postanem samopouzdana i britka boginja seksa kakva sam danas. Ne želim decu ili brak, želim smeh, dobru hranu i seks – kaže i dodaje da je zbog toga sigurno Božiji dar mlađim muškarcima.

Napominje da bi svog mlađeg ljubavnika mogla nauči o isitoriji i upozna ga s muzikom starije generacije.

– Sviđa mi se ideja o mlađem ljubavniku i zato jer želim nekog ko je spontan. Nekog s mladim telom, koga život nije umorio i ubio mu entuzijazam. Želim intenzitet i vitalnost. Istina, meni to danas fali, ali jedva čekam trenutak kad ću opet moći da živim punim plućima kada ova situacija s koronom prođe. Iako moje telo nije kao što je pre bilo, prilično sam sigurna da mogu da nađem nekog ko će ceniti moje mane, bore i sve ostalo jer je to telo zrele, iskusne žene. Ja nisam operisana lutka i stvarna sam žena – smatra Ulrika.

Ona dodaje da iskustvo starijih žena odgovora mlađim muškarcima i da bi mogli da se lepo nadopunjuju. Jedino je brine šta bi njena deca rekla na takvu vezu i sigurna je da bi pokušali da je odgovore od te ideje.

– Sigurno bi im trebalo neko vreme da se naviknu na tu ideju, ali za mene ta fantazija je veoma stvarna i ne želim da se ograničavam – zaključila je Ulrika Jonson.



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (6)

  1. Auuu al je propala... a bila je super slatka. Takodje i malo raskalasna: Ziveo sam i radio u Londonu tokom 90-ih u mnogo popularnom restoranu/klubu. Ona je jedno vece bila malo vise popila (cesta pojava) pa krenula da me uhvati za obraz i rece nesto u stilu 'jao sladak si' - a njena drugarica joj zadrzi ruku u kaze 'hej, on radi ovde (konobar)'... ha ha, to su bila vremena...

    Odgovori
  2. She locking very ruff for 53 old women. I think she should find someone with same age . Pictures what she posted looks like she’s in 70 is.

    Odgovori

Ostavite komentar