Vozač usmrtio Dijanu dok je sedela u bašti: Kad mu je porodica čula šta je radio u kolima – ODREKLA ga se

Karma ga je momentalno kaznila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: San Jose Police Department

Građevinski radnik Aleks Moreno (32) iz Kalifornije optužen je za ubistvo Dijane Prijeto-Čakon (35) koju je ubio za volanom automobila, tako što je u pijanom stanju uleteo njime u baštu restorana i zakucao se u nesrećnu ženu i još dva čoveka.

Dijana Prijeto-Čakon pretrpela je fatalne povrede donjih ekstremiteta i kako je na licu mesta izgubila previše krvi, hitna pomoć nije mogla ništa da uradi. Ostala dva povređena lica nalaze se u bolnici u San Hozeu u stabilnom stanju, prenosi Mercury News.

Pomešala tri kilograma šećera sa vrelom vodom, pa polila muža: Iza ovog zločina krio se PAKLENI PLAN

Supruga Aleksa Morena, s kojom on ima dvoje male dece, došla je u pritvor kako bi videla šta se dogodilo i tom prilikom doživela je veliki šok.

Ispostavilo se da je Moreno u trenucima pre nesreće u kolima bio sa ljubavnicom koja mu je baš tad priredila oralni seks.

Kako se to događalo za vreme vožnje, Moreno se previše opustio i pod dejstvom alkohola navodno je čak prestao i da drži ruke za volanom, zbog čega je skrenuo s puta i uleteo u baštu restorana.

Morenova supruga napravila je ozbiljnu scenu u policijskoj stanici i donela je odluku od koje nije odstupila. Ne samo da je odmah zatražila razvod, već mu je obećala i da nikad više neće videti decu, kao i da će ga se svo troje javno odreći.

Tu nije bio kraj mukama ubice za volanom. Prema prvim policijskim izveštajima, u njegovoj krvi pronađeni su i tragovi kokaina. Istragom je utvrđeno da je pre nesreće sedeo sa ljubavnicom u jednom baru, odakle su izbačeni zbog neprikladnog ponašanja i bahaćenja.

– Nisu znali šta rade. On je bio potpuno pod dejstvom droga, a ona je skidala majicu pred svima. Popili su najmanje po deset tekila i ko zna još koliko drugih pića – rekao je jedan od radnika restorana u kojem su bili Moreno i ljubavnica pre nesreće.

Razvela se od muža posle 11 godina braka zbog jedne slike: Otkriće sina KO je na njoj ju je dokrajčilo



Izvor: Newyorkpost

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar