Horor u kupatilu: Uzeo cimerov brijač, a posle nekoliko minuta mu se zbog ovog izobličilo lice (VIDEO)

Nikako ne koristite tuđe aparate i predmete za higijenu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/D News 9

Nik Holterman (24) iz Kalifornije objavio je na društvenim mrežama šta mu se dogodilo kada je pozajmio od cimera brijač koji je bio, kako je rekao, u neuporedivo boljem stanju od njegovog.

Niku se smučio život nakon samo nekoliko minuta od korišćenja brijača, jer su mu po licu, konkretno po bradi, poiskakali silni plikovi koji su se pretvorili u rane.

– Čuo sam za ovakve priče, ali sam mislio uvek da ljudi preteruju. Cimerov brijač bio je savršenstvo u odnosu na moj i poželeo sam da ga probam, iako svi lepo kažu da sredstva za higijenu nikad ne treba uzimati od drugog, ako su ih koristili. Već posle nekoliko minuta nisam mogao da verujem na šta sam ličio u ogledalu. Narednog dana počeo sam da imam problema tokom obroka. Nisam mogao da jedem, žvaćem kako treba. Potom sam počeo da se gušim. Otišao sam kod lekara i tamo je konstatovano da su mi se na licu naselile neke opasne bakterije, koje sam pokupio od cimera – rekao je Holterman.

Neverovatno, ali ni antibiotici mu nisu pomagali.

– Lice mi se nadulo, bradu više nisam ni video od plikova, krasta i rana. Morao sam da danima idem u bolnicu na tretmane kako bi se nekako vratio u normalu. Kada mi je doktor rekao da su i bubrezi od ovih bakterija mogli da mi stradaju, slošilo mi se – rekao je Holterman za američke medije.

Nik je, nakon što se izlečio, na TikToku objavio ispovest uz fotografije “pre i posle” kako bi pokazao ljudima koliko je opasno uzimati od drugih sredstva za higijenu.

Policajci mu odneli tortu za 18. rođendan: Odmah su mu sve lađe potonule (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar