Ćerka se bojala da mi kaže da je sa SRBINOM: Hrvat ŠOKIRAO izjavom, pa otišao sa zetom Nemanjom na pivo

Ovaj muškarac je istakao da mu je najvažnija sreća njegovog deteta i da neće da staje na put njihovoj ljubavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto: Freepik/cookie_studio,Shutterstock

Jedan muškarac iz Hrvatske podelio je svoju ispovest na sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja iskustva i traže savete, a mi vam u celosti prenosimo njegovu priču.

– Ćerka se bojala da mi kaže da je u vezi sa Srbinom. Skrivala je to od mene mesecima. Slučajno sam ih uhvatio u jednom restoranu kada sam vodio ženu na večeru. Baš me zabolelo to. Ne vidim razlog da me se boji, niti da to krije od mene. Ako je ona srećna i ja sam – istakao je on i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Nemanja, drag momak. Svaki mesec dolazi iz Srbije u Osijek da je vidi. Ja to poštujem, tako sam ja za svoju ženu dolazio iz drugog grada i mogu misliti kolika je ljubav kada si spreman da dođeš iz druge države. Što se mene tiče, ima moj blagoslov i to sam mu sinoć rekao, dok smo pili pivo – zaključio je on.

Zbog onoga što je Sofija (23) FOTOGRAFISALA na Kalemegdanu odmah joj je BESNO prišao čuvar: Doživela ŠOK! 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Nisu vama komsije problem Srbi iz druge drzave, vama su bili problem Srbi iz njihove drzave koju ste vi hteli da bude vasa drzava, pa ste ih zato oterali. Mi Srbi iz druge drzave smo fikcija, moneta za javno raskusurivanje, ali nikom ne smetamo.... Da je "Nemanja" iz Knina, Splita, Sibenika, i te kako bi bio problem

    Odgovori

Ostavite komentar