Dugo ste u vezi, ali niste sigurni šta on zaista oseća prema vama? 9 jasnih znakova da vas NE VOLI

Naučite kako da prepoznate signale koji pokazuju da on nije onaj "pravi"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/gpointstudio

Kada ste zaljubljeni, onda je veoma lako prevideti crvene zastavice koje ukazuju na to da vaš dečko ne oseća isto što i vi.

Budimo realni, signali da nešto nije u redu su uvek tu, samo prosto niste obraćali pažnju na njih.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ako i dalje niste sigurni šta možete da očekujete u vezi, postoji nekoliko jasnih znakova da vas on ne voli.

1. Komunicira samo pod sopstvenim uslovima

Kad ovakav tip muškarca primi vašu poruku, pogleda je, zna da je tamo, i zna da vi znate da je on to video, ali jednostavno vam neće odgovoriti. On će odgovoriti kada to njemu bude odgovaralo.

Naravno, to ne znači da mu se ne sviđate. Sviđate mu se, ali mu jednostavno niste prioritet i to je kraj svega. Osim toga, to ne znači da on igra igrice s vama iako biste to mogli da pomislite. On samo želi da vi znate na koji način ste vi njemu bitni i to je sve. Jednostavno morate da shvatite da mu niste prioritet i da bi on teško mogao da kaže: volim te.

Foto: Freepik/gpointstudio

2. Krije vas od svoje porodice i prijatelja

To ne znači da kada oni dođu u posetu, da vas on krije u drugoj sobi, ali kada muškarac ozbiljno misli s vama i kada je ponosan što u životu ima devojku kao što ste vi, onda želi da je svima pokaže i upozna sa svima.

Ako vas drži podalje od familije i prijatelja, odlučio je da vi niste “prava” i nikada to verojatno nećete ni biti. To saznanje boli, ali je istinito.

3. Ne želi da komunicira s vama na društvenim mrežama

Dečko koji jednostavno nije toliko zaljubljen u vas ograničiće interakciju s vama na društvenim mrežama. Osim što neće objavljivati bilo šta što ima veze s vama, “odtagovaće” se i s fotografija na kojima ga vi označite. To naravno znači da vas krije, a i da ne želi da iko zna da je on zauzet.

Foto: Andriy Bezuglov / Alamy / Alamy / Profimedia

4. Kaže da nije dovoljno dobar za vas

Muškarci koji ne nameravaju da vam uzvrate ljubav često će vam to reći, samo ne koristeći te određene riječi.

Kad muškarac kaže nešto poput: ‘Možeš ti bolje od mene’, ‘Nisam ja dobar za tebe’, ‘Imam tamnu stranu’ ili ‘Svi me ostavljaju’, on vam govori istinu. Ako vam čovek iskreno kaže ove reči, verujte mu i krenite dalje.

5. Nikad vas ne predstavlja kao svoju devojku

Prvu noć izlazite kao zvanični par i sretnete nekog koga on poznaje, a on vas predstavi: “Zdravo, ovo je moja prijateljica” ili “Zdravo, ovo je Ana”, na primer.

Čovek koji vas stvarno voli toliko je ponosan na vas i vašu vezu da će jedva dočekati da vas svima predstavi kao njegovu devojku.

Foto: Freepik/gpointstudio

6. Samo priča, a malo radi…

Muškarci koji znaju da padate na lepe reči često će vam govori slatke stvari, ali ništa od toga neće pokazivati ili preduzimati. Na primer, razgovaraće o zajedničkom odmoru iz snova, o tome kako će izgledati vaša kuća na selu i kako ćete nazvati preslatko kuče koje će on da kupi.

Uporedite te snove koje on vrti s onim šta, u stvari, radi. Ako vidite da on samo previše priča, a ništa od toga ne radi, znate što vam je činiti.

7. Nema ga danima

Kad nekoga volite, potrudite se oko njega i vodite brigu o tome. Ljubav, uostalom, znači stavljanje tuđih potreba iznad vlastitih.

Čovek kojeg ne vidite i ne čujete po par dana jer jednostavno nestane (a vi ne znate gde je i s kim je) ne odnosi se prema vama s ljubavlju. A to radi jer vas ne voli. Ako ništa, on jedino voli pažnju koju dobija od vas kad ga molite da se vrati nazad.

Foto: Freepik/lookstudio

8. Izbegava kontakt očima s vama

Komunikacija je ključ svake zdrave veze. Ako vas dvoje ne možete da sednete zajedno i razgovarate o neprijatnim i teškim stvarima, onda imate problem. Oni koji su u zdravoj vezi to rade kad god je teško. Sve se rešava komunikacijom.

Ako pokušate da razgovarate sa svojim muškarcem o ozbiljnim stvarima i on prekine kontakt očima s vama to vam govori da on nije spreman za ozbiljne stvari, za ljubav, za komunikaciju i da definitivno nije spreman da bude s vama u ozbiljnom i dugotrajnom odnosu. Krenite dalje i nađite nekoga ko može da vas gleda u oči.

Foto: Freepik/ lookstudio

9. Nije zainteresovan za upoznavanje vaših prijatelja

Kada ste sami, on govori kako jedva čeka da upozna vaše prijatelje i druži se s njima, ali kad god mu se ukaže prilika da to učini, on ima milion izgovora i svaki put to izbegne.

Istina je samo jedna, a to je da on zna da će ga vaši prijatelji pročitati i da će oni shvatiti da njegove namere nisu ozbiljne.



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (1)

Ostavite komentar