“Skoro ćeš 30, a nisi udata. A i ko bi te hteo takvu, realno?”: Devojku napao KOMŠIJA i nastao je HAOS

Uvređena devojka je do detalja opisala kakvu neprijatnu situaciju je doživela, ali i kako je uzvratila nepristojnom čoveku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedan anonimna ženska osoba podelila je svoju ispovest na jednom domaćem sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja iskustva i razmenjuju savete, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

Ona je naime opisala kakvu je neprijatnost doživela u susretu sa svojim komšijom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Jedan moj komšija uvek svima u prolazu mora dobaciti neku uvredu ili reći nešto sa podsmehom. Bukvalno svakome. I onda posle kaže: “Pa što se ljutite, ja se samo šalim.” Uradio mi je to mnogo puta, na šta bih uvek prevrnula očima i ignorisala – istakla je ona i dodala šta se dogodilo:

-Skoro me je sreo i dobacio: “Skoro ćeš 30, a nisi udata. A i ko bi te hteo takvu, realno?” i namignuo. Zaustavila sam se, pogledala ga i rekla: “Pa ni vas ne žele vaša deca, zato su pobegli u inostranstvo i ne javljaju vam se. Svi imamo svoje probleme.” Namrštio se i hteo da uzvrati, ali sam dodala: “Pa što se ljutite, ja se samo šalim.” Prestao je kompletno sa dobacivanjem i uvredama – zaključila je ona.

“Deca znaju da koristim TRAVU”: Mlada majka šokirala, otkrila ISTINU šta dopušta svojoj deci (VIDEO) 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Mnogo devojaka je sad u 30 tim neudato, takav je zivot. Bolje da se malo devojka izduva da posle moze da se posveti bracnom zivotu. Nego da se u 30 razvodi od muza i glumata ribu.

    Odgovori

Ostavite komentar