“Deca znaju da koristim TRAVU”: Mlada majka šokirala, otkrila ISTINU šta dopušta svojoj deci (VIDEO)

Ona smatra da treba da uradi sve što može kako bi svojoj deci olakšala život, a evo kako to radi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok

Kejtlin Flededžer, 27-godišnja majka dvoje dece iz Vankuvera (Kanada), nedavno je na Facebooku otkrila da pušta svoju decu da ne idu u školu kada su pod stresom. Takođe, otkrila je i da konzumira marihuanu, kao i da njena deca to znaju – inače, korišćenje marihuane u državi u kojoj živi u rekreativne i medicinske svrhe je dozvoljeno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mogu da prepoznam kada mojoj deci od šest i osam godina očajnički treba dan za mentalno zdravlje. Pauza od svakodnevnog života. Pauza od mene koja im sve vreme govorim ’ne’. I tako sam rezervisala kućicu pored jezera, napisala mejl njihovim nastavnicima, spakovala kofere i otputovala sa njima na nekoliko dana.

Kejtlin je napisala i da je deci ponela grickalice koje im inače ne dozvoljava da jedu i da im je dozvolila da igraju igrice za večerom, kao i da odu na spavanje kada žele.

Ona tvrdi da je važno da deci ponekad da slobodu jer tako lakše “sarađuju” sa njom.

– Sutra se vraćamo kući i oni se vraćaju u školu, mnogo svežiji, smireniji i mnogo srećniji.

Kejtlin je inače ostala u drugom stanju kada je imala 18 godina, a otac je njen dečko iz srednje škole. Udala se za njega i sada imaju ćerku i sina.

Ova mama kaže da joj je mentalno zdravlje veoma bitno, a priznaje i da često koristi marihuanu da se opusti. Takođe, ističe da želi da “podigne svest o tome kako marihuana zapravo može ženama da pomogne da budu bolje majke svojoj deci”.

– Nikada nisam bila previše strpljiva sa svojom decom. ’Trava’ me učinila boljom majkom jer se lepo naspavam nakon što popušim džoint. Budim se odmorna, bistrijeg uma.

Kejtlin je dodala da njena deca znaju da ona konzumira marihuanu, ali da to nikad ne radi pred njima.

@caitlinfladager? #fy #naturalmedicine #? #themoreyouknow #momlife♬ ily (i love you baby) – 2020 Remix – We Rabbitz



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar