Prvo sam čula stenjanje, pa navijanje, a onda sam zanemela kad sam videla ŠTA moj dečko radi usred kluba!

Nije mogla da veruje svojim očima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mlada Britanka se šokirala kada je otkrila da njen dečko sve detalje njihovog seksualnog života deli sa svojim prijateljima.

– Ja imam 21, a moj dečko 22 godine. Iskreno, već mi je muka od njegovog ponašanja, a kap koja je prelila čašu je bio naš zajednički izlazak prošle nedelje – priča devojka i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bili smo u našem omiljenom pabu i u jednom trenutku me je jedan od njegovih drugova pitao, uz namigivanje: Čujem da noćas niste mnogo spavali?

– Besno sam pogledala mog dečka a on je samo slegnuo ramenima i pravio se lud. Malo kasnije otišla sam do toaleta, i kada sam se vratila zatekla sam nerealnu scenu. Prvo sam čula glasno stenjanje mnog dečka, i dok su njegovi prijatelji glasno navijali on se izvijao i oponašao orgazam, i ja sam tada shvatila da opisuje mene u krevetu – iskrena je ona.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

– To mu nije bilo dovoljno, nego je počeo da pokazuje kako sam ga “jahala”! Život mi se zgadio, još nikad me niko nije tako ponizio. Kada sam se kasnije suočila sa njim, on je rekao da nije mene imitirao i da moram da prestanem da budem toliko “osetljiva” – kaže Engleskinja.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Nisam mogla da poverujem šta čujem? Kako da doprem do njega, jer ako ovako nastavi da se ponaša, sigurno neću još dugo ostati sa njim – zaključila je devojka.

Odgovor terapeuta: Očigledno je da je vaš dečko nezreo i nesiguran u sebe čim oseča potrebu da svoje intimne stvari deli na takav način sa prijateljima.

Foto: Shutterstock ilustracija

Recite mu da želite da vaš seks mora da ostane između vas dvoje.

Jasno mu stavite do znanja da na ovaj način ugrožava vašu vezu. Iako je on mlad, morate da postavite granice koje ne sme da prelazi.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar