Ša otkrio ISTINU brakorazvodne parnice: Ivana mu UZELA 150.000 evra?

Nije mu prvi put

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ NenadAleksicSa

Nenad Aleksić Ša nedavno je, pristavši da vrati dug Tare Simov u iznosu od 50.000 evra, šokirao sve.

Međutim, izgleda da mu to nije prvi put. Iscureli su detalji njegovog razvoda sa Ivanom Aleksić i reper je priznao da je tom prilikom ostao bez čak 150.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga official

 

– Je l’ istina da te ulazak u “Zadrugu” ovog puta koštao 200.000 evra? – pitala ga je Jelena Batos u rijalitiju.

– Jeste, istina je – priznao je Ša, dodavši da je od pomenutog iznosa čak 150.000 evra izgubio razvodom od supruge Ivane.

-Tako sam čula, ja sam ga pitala to, on je rekao da bi ga to koštalo toliko i kada bi izašao van. Njegove pare, njegova stvar. Ja sam samo htela da ga posavetujem kao prijatelj, koje stvari treba da podržava, a koje ne. Najiskrenije sada, sve što sam mu rekla u vezi njegovog ponašanja, gde je pogrešio, on me je sve poslušao, ali to nikada nije priznao za crnim stolom. Kada spavamo, krevet pored kreveta smo, on me pita gde je pogrešio… Kao da je jedna osoba van crnog stola, a druga ovako. Ja sam shvatila da se on obraća Tari, da misli da ona sve sluša, pa joj daje odgovore, a kada pričamo kad svi zaspe, onda je to taj Nenad. Više ne mislim da je psihički bolestan. On nije loš čovek, delimo poslednje parče hleba, ali u važnim momentima zna da bude jako bezobrzan. On je tu devojku jako zavoleo… Rekao mi je da bi se meni sviđala Tara kada bih je ja upoznala, da je ona prikazana u lošem svetlu…- rekla je Jelena.

Ša zbog Tare UDARIO na oca i majku, zadrugari ga napali: Niko nema pravo da se MEŠA u moj život (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar