Bruka u bolnici: 17 minuta posle smrti pacijentkinje sestra uzela njenu kreditnu karticu da se POČASTI

Šokirana familija ostala bez reči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/ajeshab

Medicinska sestra glavne bolnice u Birmingemu ukrala je kreditnu karticu pacijenta koji je upravo preminuo kako bi se zasladila slatkišima sa automata u zgradi.

Aješa Bašarat (23) dospela je na tamošnje naslovne strane portala kada je otkriveno da je samo 17 minuta posle smrti pacijenta izašla sa odeljenja i potpuno opušteno otišla do drugog hodnika po grickalice, prenosi ITV.

Pacijentkinja je bila 87-godišnja žena koja je preminula od koronavirusa. Zahvaljujući povezanosti njenog bankovnog računa i telefona jednog od članova porodice, prevara je otkrivena.

Član porodice naveo je da bahata medicinska sestra nije samo 17 minuta posle smrti žene trošila njen novac, već još šest puta u toku tog dana!

Kako niko nije mogao da je pronađe posle ovog bahaćenja, ona je pokušala još jednom da četiri dana kasnije skine novac sa kartice u jednom butiku, ali tada je ustanovila da je ona blokirana.

Tog popodneva prvi put se vratila na smenu u bolnicu posle smrti pacijentkinje i samo desetak minuta kasnije, policija ju je uhapsila.

Bašaratova je pokušala da se odbrani pod izgovorom da je karticu pronašla na podu bolnice i pomislila je da je njena, jer su slične.

Ema umesila kolač za prijatelje: Kada im je otkrila od čega ga je napravila, nikada je više nisu posetili

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar