EKSKLUZIVNO ZA OBJEKTIV

Miha otkrio da navija za Hrvate, a legendarni Ćiro Blažević mu poručio da se konačno opametio!

Na stranicama štampanog izdanja Objektiva ove subote možete da pročitate svašta zanimljivo, a ovo je samo jedna od tih stvari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI, Profimedia/Xinhua/Photoshot/Avalon Editorial

Siniša Mihajlović je istakao da očekuje da se u finalu EURO 2021 nađu Italija i Hrvatska, a da će na završnom meču navijati za naše komšije.

Trener koji Mihu zna od malih nogu je Miroslav Ćiro Blažević, koji je prokomentarisao ovu Mihajlovićevu izjavu za Objektiv.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pozdravljam Mihu, znao sam da će se dozvati pameti, i drago mi je da se to desilo – u svom stilu je rekao Blažević za Objektiv.

Od selekcija sa Balkana na Evropskom prvenstvu će učestvovati samo Hrvatska i Severna Makedonija. Blažević očekuje dosta od ovih timova.

– Hrvatska i Makedonija mogle bi biti iznenađenje. Niko nam ne daje velike izglede i to bi mogla biti naša šansa. Mislim da će obe reprezentacije predstaviti Balkan u pravom svetlu – zaključio je legendarni trener.

Ratne sekire zakopane

Mihajlović je godinama bio u svađi sa Igorom Štimcem, a sukob je nastao na meču finala Kupa SFRJ 1991. godine, kada su se, neposredno pred izbijanje rata, 8. maja, na stadionu Partizana sastali Zvezda i Hajduk. Splićani su slavili sa 1:0, a prema tvrdnjama Siniše Mihajlovića, Štimac ga je isprovocirao rekavši mu:

– Nadam se da će naši ubiti tvoju porodicu u Borovu.

Posle verbalnog sukoba počupao ga je za kosu.

U nekoliko navrata Mihajlović i Štimac su bili blizu pomirenja, a ratne sekire su zakopali na UEFA seminaru u Varšavi pre devet godina. Tada su Srbija i Hrvatska bile u istoj kvalifikacionoj grupi za Mundijal, a Mihajlović i Štimac bili su selektori nacionalnih timova.

Ovu, ali i mnoge druge sportske priče možete da pročitate i u vikend izdanju naših dnevnih novina Objektiv.

Piše: Žarko Sokić

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Još jedan srpski mazohista, a nogometaši Hrvatske zahtjevaju da im se pred utakmice pušta Tompson i njegova "rodoljubiva" muzika.

    Odgovori

Ostavite komentar