Kristina preko medija saznala da je UBICA njenog sina na slobodi: Od njenih reči svi su se naježili

Zahteva verodostojno objašnjenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija/Unsplash

Tri studenta medicine ubijena su zajedno sa vozačem Ubera u meksičkom gradu Huehocingu u februaru 2020. godine, a jedan od ubica Felipe N. pre nekoliko dana pobegao je iz zatvora.

Kristina N., majka Franciska Havijera N., jednog od ubijenih studenata tog dana, kaže da je za vest o bekstvu ubice njenog sina saznala tek nakon što je pročitala novine i da se oseća “jednako kao kada je saznala da joj je sin mrtav”.

Majka dvoje dece rekla da žene imaju “ONU STVAR”, pa zažalila zbog toga: Sada je stigla nova presuda

– Izuzetno sam ljuta i dosta mi je. Osećam se kao onog dana kada su mi rekli da su moj sin i njegovi drugari ubijeni. Potrebno mi je verodostojno objašnjenje ovoga što se dogodilo, jer nisu ubili životinju, već četvoro momaka – navela je Kristina, a prenosi El Sol de Puebla.

Takođe je dodala da je poražavajuće to što ih niko iz tužilaštva okroga Puebla nije obavestio o ovom događaju.

Osumnjičeni za ubistvo trojice studenata i vozača, Foto: El Sol de Puebla

Suočena sa ovom situacijom, majka ubijenog Franciska Havijera rekla je da je očajna zbog činjenice da ni posle godinu i po dana, nijedan od trojice počinilaca nije osuđen za ubistvo.

– Ne znam kakvu igru igraju. Umesto da kažu da su pogrešili, sada pričaju nešto sasvim drugo. Umesto da su ga osudili, sada do ovoga nebi došlo – navela je Kristina, koja je pričom rastužila mnoge žitelje Pueble.

Takođe je istakla da je sa roditeljima ostalih ubijenih momaka angažovala advokata koji ih legalno savetuje kako da se ponašaju u ovom slučaju.

Žena se žalila da joj je medicinska sestra UNIŠTILA ZADNJICU: Ubrizgala joj nešto što je šokiralo lekare



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar