Kristijan ŠOKIRAO sve svojom izjavom: Bio sam sa mnogo žena, ali imao bih ODNOSE sa Miljanom (FOTO)

Kristijan ponovo pokreće temu o odnosu sa Kulićevom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kristijan je izjavio da bi u slučaju nužde bio sa bilo kim, a samim tim ne bi mu smetalo da ima odnose ni sa Miljanom Kulić, iako sam tvrdi da je ona psihijatrijski slučaj.

-Kre*nuo bih Miljanu, što da ne! Kad sam je masirao, ispipao sam joj celo telo. Mesio sam joj guzu, sklonio sam joj tangice, pa sam je fino izgnjavio. Kad je nužda, čovek ne bira, može i Miljana!  Ma, mesio bih je kao što je Perica Jagodinku Simonović u ‘Varljivom letu’! Ruke bi mi bile pune posla! Bilo bi joj lepo, ionako je zaljubljena u mene. Bio sam ja s ribetinama kakve ne možete da zamislite, ali je bilo i situacija daj šta daš! Nekad je to samo fizička potreba za seksom, da se ispraznim, pa tako nekoj dam da me oralno zadovolji, na primer u WC-u kluba. Imao sam i psihijatrijske slučajeve, poput Miljane. Posle seksa s takvim osobama uđete u auto i lupate glavom o volan.- rekao je Kristijan na šta se Miljana odmah nadovezala.

-Možeš samo da sanjaš! Ti si deda za mene, a još si i oženjen. Ja mogu da imam seks samo iz ljubavi. To sam i dokazala. U prethodnih pet godina spavala sam samo sa Lazarom Čolićem Zolom i Ivanom Marinkovićem-  a onda je nastavila:

-Ti si ološ, ljubomoran si na mene, jer me ljudi vole. Pošto me seksualno uznemiravaš, tužiću te! Sve ovo namerno radiš da bi mi nervirao roditelje, jer znaš da su bolesni. Počeo si s ovim glupostima čim se saznalo da se leče od raka! Znaju oni da lupaš gluposti!  – odbrusila mu je besno Miljana.

Foto: ATA images/Antonio Ahel

Ko čuva i gde se NALAZI sin Miljane Kulić! ISPLIVALA fotografija malog Željka (FOTO)

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar