“Kad je beg bio cicija?”: Luka večeras slavi ROĐENDAN i časti ceo KOMŠILUK, pa neka se buni ko sme (FOTO)

Poruka koju je ostavio na stubištu zgrade do suza je nasmejala i komšiluk ali i celokupnu javnost nakon što je priča ugledala svetlost dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram, Freepik/asier_relampagoestudi, Shutterstock

Jedan muškarac koji se predstavio kao Luka postao je pravi hit u svojoj stambenoj zgradi, a potom i na internetu!

Naime, poruka koju je ostavio na stubištu zgrade do suza je nasmejala i komšiluk, ali i celokupnu javnost nakon što je priča ugledala svetlost dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se može uočiti na osnovu objave, ovaj muškarac je želeo na pristojan i simpatičan način obavesti stanare zgrade da će usled pravljenja žurke večeras puštati malo glasniju muziku.

Foto: Printscreen/Instagram

– Drage komšije, u sredu 9. juna biće organizovana žurka u stanu broj 5, povodom svog rođendana. Unapred se izvinjavam zbog moguće buke i zahvaljujem vam se na razumevanju. Ukoliko pak budemo bili preglasni, molim Vas da me nazovete na broj **** kako bismo taj problem rešili. U znak zahvalnosti, mali znak pažnje za vas, slobodno se poslužite (naravno, ukoliko zalihe nisu ispražnjene) – napisao je.

Ispod obaveštenja Luka je ispunio svoje obećanje i svojim susedima ostavio slatko posluženje. Izgleda da se u njegovom slučaju može primeniti ona naroda, šaljiva izreka: “Kad je beg bio cicija?” Pa ko mu ne bi oprostio!?

“Ja se izvinjavam za moj broj!”: ŽIVKA je “preveslala” Miladina u Slagalici i postala ZVEZDA (VIDEO) 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar