OBJEKTIV OTKRIVA

Sa zidova se slivala KRV! Muž smrskao ženi glavu čekićem: Jezivi detalji svirepog ubistva kod Kruševca

Srđanovo ponašanje imalo je i pre strašnog zločina velike posledice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Novi dan, novi užas u okolini Kruševca. U selu Makrešane, Srđan Milosavljević (51) ubio je suprugu Mirjanu Milosavljević (45), a prema nezvaničnim informacijama, on je u njihovoj kući u Ulici Šandora Petefija nesrećnu ženu pretukao čekićem. Prema nezvaničnim saznanjima, Srđan se posvađao sa suprugom, a u trenutku kada ju je ubio, bio je pijan. Povrede koje joj je naneo bile su fatalne, a samo mesto zločina bilo je kao iz horor-filmova, pošto se sa zidova slivala krv.

– Od Srđanove tetke Radmile čula sam da je u kući bio horor. Polomio joj je glavu čekićem. Deca su čula galamu kada su se vratila sa posla. Čuli su i nesrećnu ženu kako ih doziva, ali dok su stigli, Mira je već bila mrtva. Mnogo je bio ljubomoran – priča za Objektiv jedna od meštanki ovog sela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

SUŠTE SUPROTNOSTI

Milosavljevići su imali dve ćerke. Starija je udata i ima dete. Kako svedoče meštani ovog sela, udaljenog nešto više od sedam kilometara od Kruševca, Srđan i Mira su bili potpuno različiti.

– Poznavala sam Mirjanu. Divna žena, bila je pravi borac, radila je sve za porodicu, za decu. Brinula je o kući, o ćerkama, unučetu. Brinula je i o Srđanovim bolesnim i nepokretnim roditeljima – predstavlja u najboljem mogućem svetlu nesrećnu ženu jedan od stanovnika ovog sela iz Rasinskog okruga. S druge strane, o Srđanu niko u selu ne može da kaže lepu reč.

– Njega niko ne voli u selu. Ima problem s alkoholom. Nema koga nije maltretirao, a najviše je patila njegova porodica. Nekada je radio kao moler, ali su se ljudi žalili jer je mnogo pio i odugovlačio da završi posao – tvrde meštani.

ALKOHOL, SAOBRAĆAJKA, PREBIJANJE

Da je samo kasnio s obavljanjem poslova, to bi bio najmanji problem, ali Srđanovo ponašanje imalo je i pre strašnog zločina velike posledice.

– Pre tri meseca izazvao je saobraćajnu nesreću, kada je samo on bio povređen. Čula sam da je posle te nesreće završio na lečenju, ali nije mu to pomoglo. Brzo se vratio piću – otkriva jedna od njegovih komšinica.

Pre mesec dana, napravio je i težak incident.

– Tada je izudarao dvadesetogodišnjeg komšiju. Srđan je tom momku i njegovoj porodici pokrao drva iz šume. Mladić je otišao da vidi zbog čega je to uradio, a Srđan ga je prebio. Momak je završio u bolnici – otkriva nam jedan stariji stanovnik Makrešana.

Srđanu je zbog sumnje da je počinio ovaj svirep zločin određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, gde će biti saslušan.

Piše: A. Momčilović 

Ovu i još interesantnih tema pročitajte u današnjem izdanju štampanog Objektiva. 

Foto: Objektiv


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar