Ko je Belivukov “Dekster” koji je uhapšen u Austriji? Bio na spisku NESTALIH, pa otkrivena jeziva ISTINA

Njegovo lociranje i hapšenje sprovedeno je u koordinisanoj akciji na osnovu informacija operativnih informacija pripadnika MUP Srbije i Bezbednosno informativne akcije (BIA)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Na teritoriji Austrije juče je sprovedena policijska akcija u kojoj je uhapšen Dario Đorđević, zvani Dekster, visokopozicionirani član ” kavačkog klana”, bliski prijatelj Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i čovek koji se dovodi u vezu sa organizacijom najmanje tri likvidacije u Beogradu.

Interesantno je da je policiji pre izvesnog vremena prijavljen nestanak Đorđevića i našao se na tom famoznom spisku sa petnaestak imena mladića o čijoj se sudbini ništa ne zna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je, međutim, sada zatečn sa falsifikovanim dokumentima i nema sumnje da je njegov nestanak lažno prijavljen kako bi mogao nesmetano da se kreće i čini krivična dela.

Njegovo lociranje i hapšenje sprovedeno je u koordinisanoj akciji na osnovu informacija operativnih informacija pripadnika MUP Srbije i Bezbednosno informativne akcije (BIA).

Kako se sumnja Đorđević je organizator kriminalne grupe, čiji su neki od članova ” pali” pre mesec dana u glavnom gradu Austrije, Beču.

Uhapšen saradnik Velje Nevolje: Dovodi se u vezu sa organizacijom najmanje TRI LIKVIDACIJE u Beogradu 

Prema nekim operativnim saznanjima Đorđević je za račun kavačke ekipe i svojih saradnika Belivuka i Miljkovića, organizovao ubistva Aleksandra Šarca, Lazara Vukićevića i Dragana Ristića.

Navodno, i sam je bio spreman da ubija. O Đorđeviću, zvanom Dekster, nešto više se čulo 2008. godine kada su u Kaluđerici, u sukobu dve grupe ljudi, koje su mediji tada označili kao kriminalne bande, smrtno stradali Vladimir Dosković i Dalibor Milenković, dok su dve osobe teško povređene.

Govorilo se i da je reč o navijačkom sukobu. Među uhapšenima, osumnjičenim za teško ubistvo našao se i Đorđević.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar