Mlađa je od mene 23 godine: Videli smo se JEDNOM, a sada traži nešto zbog čega mislim da me ISKORIŠĆAVA

Nije siguran da li to treba da uradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/svetlanasokolova

“Moja devojka, sa kojom sam u vezi na daljinu, mi traži novac i nisam siguran da li bi trebalo da joj ga pošaljem sada, ili da sačekam da se ponovo vidimo.”

Ovako je, svoje pismo, započeo jedan Britanac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je pismo poslao psihoterapeutkinji Deidre Sanders i objasnio je u kakvoj situaciji se nalazi.

“Ona je predivna i mlađa je od mene. Ima 31 godinu, a ja 54, ali stvarno smo kliknuli i ubeđen sam da smo jedno za drugo. Samo jedna stvar me muči – to što traži novac”, napisao je ovaj muškarac.

“Moji prijatelji i porodica su me upozorili da me ona iskorišćava, ali je niko od njih nije upoznao, niti zna kakva je ona zaista”, dodao je.

“Dala mi je novi smisao života, pa čak razmišljam i da imam decu sa njom. Ona već ima ćerku od sedam godina i želi još dece. Zajedno smo dve godine i da se nije dogodila pandemija, već bismo živeli zajedno na Tajlandu”, kaže ovaj Britanac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

“Nemam šta da izgubim, jer sam se od supruge razveo pre četiri godine, a moje ćerke su odrasle. Sa devojkom sam se upoznao preko Facebook-a. Dopisivali smo se i imali video pozive svakodnevno, a onda sam, nakon šest meseci, otišao na Tajland i imao čaroban odmor sa njom. Tamo sam imao apartman i kuvala mi je predivna jela. Njen bivši muž ju je loše tretirao i zato je želela da idemo polako kada je fizički kontakt u pitanju”, kaže.

Foto: Shutterstock, ilustracija

“Poljubili smo se i imali neke intimne momente, ali nismo imali seks do kraja. Od tada nismo mogli da posetimo jedno drugo, iako ja planiram da odem tamo čim mere budu popustile. Rekla mi je da želi da imamo seks kad ponovo budem došao. Međutim, prošlog meseca mi je tražila dva puta po 300 funti. Kaže da želi da obezbedi baš dobar apartman za moj sledeći dolazak. Kaže da će, ako plati, dobiti mnogo bolju ponudu od one koju bih ja dobio kao turista. Nisam siguran da je pametno da joj sada pošaljem novac, jer je moj odlazak tamo još uvek neizvestan”, završio je Englez svoju priču.

Foto: Shutterstock, ilustracija

“Treba da budete oprezni kada se radi o slanju novca nekome koga ste videli samo jednom. Ovo nećete želeti da čujete, ali vaši prijatelji i porodica brinu za vas. Ako je ova žena zaista zainteresovana za vezu, biće srećna da sačeka i neće tražiti novac. Polako, pre nego date novac nekome koga jedva poznajete, prvo se uverite da ste sa tom osobom zaista u vezi”, odgovorila je Deidre.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar