Rada naručila piletinu, pa prebledela kad ju je probala: Zbog ovoga je počela iznenadna BORBA za život

Celog života pazila je da joj se ovo ne dogodi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/diana.grytsku

Rumunka Rada Mitresku (39) iz Krajove umalo je izgubila život kada je preko popularnog restorana naručila hranu.

Rada je sa sinom gledala televiziju iščekivajući ručak, a kada je hrskava piletina sa salatom stigla, zadovoljno je spremila sto.

– Suprug je radio, pa smo samo sin i ja sedeli za stolom. Kako sam okusila piletinu, tako sam osetila da nešto nije u redu. Ukus je bio drugačiji. Kao da je unutra bio i kikiriki na koji sam alergična. Već posle drugog zalogaja, počela sam da se znojim i gušim. Ništa mi nije bilo jasno. Popila sam čašu vode, ali mi je bilo sve gore i gore. Sin je plakao i rekla sam mu da pozove hitnu pomoć – rekla je Rumunka za portal B1.

Posle petnaestak minuta ona je već bila u kombiju za bolnicu.

– Rekli su mi da sam bukvalno trčala ka smrti. Nisam maltene davala znake života. U kolima hitne pomoći dobila sam dozu koja se daje za takve alergije, a u bolnici su me nekako povratili u život. Do kraja večeri bila sam kao nova. Ipak, sve vreme sam sedela na krevetu i pitala se šta da radim. Želela sam da tužim restoran. Otkud kikiriki u piletini? Celog života pazim na to šta jedem i ovo da mi se desi – kaže Rada.

Suprug je takođe bio za to da se restoran tuži.

– Prvo su mi se izvinjavali, posle su rekli da su kuvari otpušteni. Pomešali su jela i stavljali su pogrešne sastojke. Mogla sam da umrem. Ne može da ostane na ovome. Sutra će doći neki drugi kuvar ili će ti isti ponovo načiniti grešku u drugom restoranu – rekla je Rada uverena da će pravdu isterati na sudu.

Usmrtila sina svog verenika i bacila telo u ĐUBRETARSKU KESU: Otac mališana joj uputio srceparajuće reči



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar