ISPOVEST NAJMALEROZNIJEG HRVATA! Preživeo je dve najluđe srpske trojke: Ja u šoku, pa zar opet!

Marin Rozić možda je i najmalerozniji košarkaš na prostoru bivše Jugoslavije, u dresu Cibone, dva puta je primio trojku sa više od pola terena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube

Dugo će se pamtiti Kecmanova trojka za kultnu pobedu Partizana, sada ga je drugi srpski košarkaš zavio u crno, ovaj put je to bio Marko Luković u dresu Primorske.

Pre deset godina, Bojan Bogdanović je pogodio trojku za 74:72 i Cibona je imala titulu u džepu, da bi onda Kecman postigao najluđu trojku za 75:74 i veliko slavlje crno-belih u Zagrebu.

Sada se Cibona ne bori za titulu, već za opstanak u ABA ligi, a važna pobeda ispuštena je kada je bilo 78:76. Luković je iz očaja ispalio trojku, pravo u koš, pa je premotao “burna” sećanja Marinu Roziću.

“Pa ne mogu da verujem da sam toliki baksuz pa da mi se dva puta u Ciboni dogodi ista stvar. Lopta prolazi kroz obruč, frajer pogađa preko celog terena, a ja u šoku, pa zar opet”, rekao je za 24sata.hr.

“Naravno da je ona Kecmanova puno bolnija od ove, ali i ova jako peče jer bismo pobedom praktički osigurali mirnu završnicu. Ostaćemo u ABA ligi, to je sigurno, ali ovakvi porazi jako bole. Pa 35 sekundi pre kraja vodili smo pet razlike, i da smo barem izgubili normalnom trojkom, a ne opet ovako… Ne sećam se da sam ikad u karijeri dobio utakmicu sa trojkom preko celog terena u zadnjoj sekundi, a izgubio sam dve. To je zaista raritet.”

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

“GRUPA SMRTI” U LIGI NACIJA: Objavljen raspored, Srbija prvo GOSTUJE BRAĆI!



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar