HIT

Momak za ŽENIDBU! Porodica mladića (25) uputila HIT zahtev na pogrešnu adresu: “Vračar je vračar!” (FOTO)

Iako on nije dobio prognozu za svoju sudbinu i planove, sasvim je sigurno da je ova prepiska do suza nasmejala javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen. Twitter/Printscreen

Na društvenim mrežama osvanula je urnebesna fotografija na kojoj se vidi prepiska između anonimne osobe i stranice posvećene beogradskoj opštini Vračar. Sve bi, ipak, bilo u redu, da poruka nije zalutala na pogrešnu adresu.

Naime, jedna anonimna osoba je tražila pomoć i savet vidovanjaka/vračara i tom prilikom upitala da li je moguće da dobije informacije o tome da li će se njen/njegov brat oženiti u Beču i na taj način steći austrijski pasoš.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pozdrav. Možete li mi reći za brata, hoće li se oženit’ i dobit’ papire u Wien? Rođen je 24. 3. 1996. Hvala – upitao/la je.

Naizgled uobičajeno pitanje za one koji tvrde da mogu da dožive predskazanja i dobiju uvid u nečiju sudbinu, postalo je viralno na društvenim mrežama, budući da je autor poruke poslao zahtev stranici posvećenoj beogradskoj opštini Vračar. Ubrzo je usledio odgovor koji je dodatno nasmejao korisnike Tvitera:

– Poštovani, ovo je stranica posvećena beogradskoj opštini Vračar, a ne babama vračarama i vidovnjacima – odgovorio je admin.

Iznad objave jedan korisnik Tvitera napisao je šaljiv komentar: – Vračar je vračar.

Iako mladić za ženidbu nije dobio prognozu za svoju sudbinu i planove, sasvim je sigurno da je ova prepiska do suza nasmejala korisnike društvenih mreža.

Nevena (28) iz Sombora spavala s Markom, pa saznala ISTINU: “Otac me umalo UDAVIO kad je čuo ko je on” 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar