UŽAS

Bebi Dol ŠOKIRALA izjavom: Maja Nikolić mi je SPALILA leđa na “Farmi”, ostala su spržena

Maja se uključila u emisiju uživo, ali Bebi time nije bila oduševljena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Kurir TV

Pevačica Bebi Dol gostovala je u emisiji “Sceniranje”, a kao gost iznenađenja uključila se njena koleginica Maja Nikolić.

-Veliki pozdrav za moju dragu Bebi Dol, ona je za mene jedna od najboljih pevačica. Ja pevam njene pesme, ona ih zna sve. Da li se sećaš Maje u ulozi maserke i potrčka na “Farmi”? Da li se sećaš naših razgovara sa Okijem, magarcem? Da li bi učestvovala ponovo u nekom rijalitiju da se okupi najjača ekipa, Nigor, Cakana, Topalko? Da li bi ušla ponovo sa nama u rijaliti? Ljubi te drugarica – rekla je Maja koja je sa Bebi svojevremeno učestvovala u rijalitiju “Farma”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, Bebi Dol nije bila oduševljena ovime.

-Maja je diplomata u pokušaju. Zahvaljujem se na komplimentima, moj doživljaj naše zajedničke stvarnosti je drugačiji. Ona je bila zločesta kad smo se videle poslednji put na “Farmi”. Ona je htela da mi učini, masirala me vrelom konjskom masti, spalila mi je leđa, spržena su leđa ostala posle te masaže. Nisam joj uzela za zlo, ni njene labilnosti, pamtim je po toj masaži. Ne bih pristala na tu situaciju da posle sedam meseci ulazim u neko društvo. Nikad se ne zna – odgovorila je Bebi.

Bebi Dol dva meseca NOSILA SEKIRU u torbi, pa je zaustavila policija: Otkrila i šta je bio razlog tome



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar