Aleksandrovac u suzama! Šekularac u februaru ostao bez OCA, delili su ljubav ka automobilizmu (FOTO)

Vladimiru je preminuo otac Radoje 16.februara ove godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Strašan udarac za Aleksandrovac posle vesti o pogibiji Vladimira Šekularca(38)u trci kod Kraljeva. U februaru ostao bez oca Radoja, koji je takođe bio zaljubljenik u automobilazam. Neutešni sinovi i supruga.

Vladimir Šekularac(38)iz Aleksandrovca koji je poginuo u trci kod Kraljeva bio je jedan od najpopularnijih i najvoljenijih Župljana. U Župi ne mogu da se oporave od šoka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vladimiru je preminuo otac Radoje 16.februara ove godine, a od njega je i nasledio ljubav prema automobilizmu i prepoznatljiv nadimak “Šeki”.

– Vlada “Šeki” je bio izuzetan čovek, prevoznik, vozač, otac dva sinčića, suprug za primer, veliki šaljivdžija, kao i otac što mu je bio, uvek omiljen u društvu – pričaju meštani Aleksandrovca.

I vest o smrti Vladinog oca Radoja Šekularca pogodila je Župljane. Popularni FB portal “Nezavisne novine Rasinskog okruga”, 17. februara izvestio je o ovom tragičnom gubitku za ceo Aleksandrovac.

– Radoje je bio čovek koji je voleo sport, motore, kamione, velki šljivdžija i boem, nikada nije voleo da se trka, ali je u svet automobilizma ušao sa kumom Rankom Lalom i Dajom sa čuvanom Nacionalnom klasom – objavljeno je na FB.

Foto: Facebook/Printscreen

– Zajedno sa sinom Vladom u porodične vitrine doneli su 25 odličja sa raznih takmičenja u automobilizmu koje je Vlada osvojio.

Društvene mreže su preplavljene porukama saučešća.

– Tragedija! Neka mu Bog dušu prosti! Katastrofa, iskreno saučešće porodici. Tuga i bol neizmerna za divnim mladim čovekom, sinom, suprugom, ocem… – brojne su poruke ispisane već u prvim minutima nakon objavljene vesti iz Kraljeva.

Kao i stariji Šekularac i Vlada je bio zaljubljenik u prirodu. Ponosan na sinove Strahinju i Aleksu. Porodica živi u Kožetinu, najstarijem delu Aleksandrovca, gde su svi u neverici da će uskoro tu sahraniti komšiju i prijatelja.

U Aleksandrovcu su u toku dana očekivali više vesti o pogibiji iz Kraljeva. Ne mogu da veruju da će mu u kapeli i na grobu paliti sveću. Očekuje se da više stotina ljudi prisustvuje sahrani.

Vladimir Šekularac Foto: Youtube/Printscren


Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar