Engleski producent Uragankama nudi MILIONE da tamo započnu karijeru: Ovo je NJIHOV odgovor

Srpske predstavnice na Evroviziji, atraktivne ,,Uraganke", oduševile su Evropu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Članicama grupe “Hurricane” Sanji Vučić, Kseniji Knežević I Ivani Nikolić ponude za nastupe stižu sa svih strana, a navodno u igri je veliki novac. Za tri dana kreću na veliku koncertnu turneju, a odluke koje će doneti biće prelomne za njihovu budućnost i potencijalno inostranu karijeru.

Srpske predstavnice na Evroviziji, atraktivne ,,Uraganke”, oduševile su Evropu. Njihov nastup je zapalio scenu u Roterdamu, Jutjub se usijao od pregleda i komentara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Navodno, one su dobile ponudu koju će ozbiljno razmotriti. Sanja, Ivana i Ksenija su pokupile sve simpatije u Holandiji. Ljude su oduševile svojom neposrednošću, talentom i harizmom, a publika je nakon nastupa masovno komentarisala da su spremne za svetsku scenu.

– Još tamo su im prilazili da se upoznaju i slikaju, nigde nisu prošle nezapaženo, pa ne iznenađuje što im ponude samo pristižu. Međutim, jedna je posebno primamljiva. Oduševile su jednog engleskog producenta koji se potrudio da dođe u kontakt sa njima i objasni im da on želi da im vodi karijeru. Nudio im je svetsko tržište I zagarantovan uspeh, a i cifra je bila pozamašna, reč je o milionima. Rekao je da je siguran da su spremne da naprave pravi bum, i da njihova nepresušna energija i vokalne mogućnosti mogu da im donesu uspeh i van Balkana – otkriva izvor i dodaje:

– Na devojkama je da odluče šta će dalje činiti. Ta ponuda nije jedina, ima raznih ideja, a ono što im sigurno predstoji je koncertna turneja, čiji početak je planiran prvog juna. Devojke su oduševljene svom podrškom koju su im ceo Balkan i dijaspora pružili, jedva čekaju da krenu sa nastupima. Sudeći po entuzijazmu i ljubavi prema muzici koje poseduju, neće im teško pasti sve što predstoji. Odluke koje donesu do jeseni biće presudne za njihovu budućnost, pa ko zna, možda ostvare i inostranu karijeru. Ono što je sigurno jeste činjenica da su tri lepotice spremne da pokore svet.

– Što se tiče ponuda, dobili smo zaista razne ponude za saradnju. Ne bismo ništa još da otkrivamo dok ne bude zvanično. Naš tim odlučuje o tim stvarima pa ne bismo mnogo komentarisale na tu temu. Svakako, drago nam je što postoji interesovanje za nas I nadamo se mnogim projektima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar